Panorama matto, grafiitti-vaaleanharmaa, Woodnotes
Woodnotes

Panorama matto, grafiitti-vaaleanharmaa, Woodnotes

Panorama matto, grafiitti-vaaleanharmaa, Woodnotes Panorama matto, kitti-valkoinen, Woodnotes Panorama matto, musta-vaaleanharmaa, Woodnotes
991,00€
(0)
Panorama matto, grafiitti-vaaleanharmaa, Woodnotes Woodnotes yhtiön tunnetut paperinarumatot ovat suomalaisen muotoilun nostalgisia klassikkoja. Panorama-maton on suunnitellut suomalainen tekstiilitaiteilija Ritva Puotila. Kaikissa matoissa päätyraitojen leveydet ovat samanpituiset riippumatta maton leveydestä tai pituudesta. Maton keskiosan mitta määräytyy maton.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  991,00€
from €991 to €991 1
Panorama matto, grafiitti-vaaleanharmaa, Woodnotes hinnan kehitys

Panorama matto, grafiitti-vaaleanharmaa, Woodnotes

Woodnotes yhtiön tunnetut paperinarumatot ovat suomalaisen muotoilun nostalgisia klassikkoja. Panorama-maton on suunnitellut suomalainen tekstiilitaiteilija Ritva Puotila. Kaikissa matoissa päätyraitojen leveydet ovat samanpituiset riippumatta maton leveydestä tai pituudesta. Maton keskiosan mitta määräytyy maton pituuden mukaan. Panorama-mattoa on saatavilla erilaisissa, tyylikkäissä väriyhdistelmissä.

Matto on antistaattinen ja sopii myös allergikoille

Tiivispintaisen sidoksen ja tiukkakierteisen paperilangan ansiosta, matto on aina paloturvallinen. Tuotteen materiaali on 86% paperinarua, eli kudetta ja 14% puuvillaa, eli loimea. Panorama-maton värit ovat grafiitti, vaaleanharmaa ja valkoinen. Matoissa on tavallisesti reunaommel ja ohut päätykäänne, mutta mattoa on mahdollista tilata myös pohjattuna, reunakantattuna ja päätyhapsutettuna. Matot sisältävät aina hellävaraisen, mutta tehokkaan likaa hylkivän käsittelyn. Matot sopivat täydellisesti tilaan kuin tilaan, kotiin, työpaikan kokoushuoneeseen ja mökille. Ritva Puotila tunnetaan mattojen ohella ryijyistään, joita hän tekee pellavasta ja paperinarusta. Tyylikkäitä ja helppohoitoisia paperinarumattoja tuottaa Ritva Puotilan Woodnotes-yritys, jonka hän perusti yhdessä poikansa Mikko Puotilan kanssa jo vuonna 1987. Suosituissa tuotteissa näkyy kauniilla tavalla herkkyys ja lujuus. Woodnotes yritys hyödyntää siis tehokkaasti tuotannossaan tunnettuja suomalaisia raaka-aineita puuta ja puun jalostuksessa syntyvää paperia.

Kierrätettävästä ja biologisesti hajoavasta paperista taitavasti kehrätty paperinaru on materiaaliltaan pestävä, kestävä ja myös useimmista pölyallergioista kärsivän kotiin täydellinen materiaali. Woodnotes yrityksen kehittämiä tuotteita voi nyt hyödyntää sisustuksessa todella laajalti, sillä monipuoliseen valikoimaan kuuluu nykyään tuoleja, nojatuoleja, raheja, sohvapöytiä, neuleita ja verhoja. Ritva Puotilan merkittävä elämäntyö on kansainvälisesti palkittu ja suositut tuotteet ovat keränneet arvostettuja muotoilupalkintoja. Kansainvälisesti yksi Woodnotes yrityksen tunnetuimmista tuotteista lienee näyttävä k-tuoli, jonka on suunnitellut arvostettu ja palkittu suunnittelija Harri Koskinen. Woodnotes on tuonut markkinoille myös todella suositun Fourways-mattomalliston, jossa jokainen voi päättää mieleisensä väriyhdistelmän aivan itse. Mattosuunnittelua pääsee siis vapaasti kokeilemaan verkossa Fourways-play ohjelman avulla.

Woodnotesin paperinarumatot ovat suomalaisen muotoilun klassikkoja

 • Materiaali paperinarua (kude) ja puuvillaa (loimi).
 • Matot sisältävät likaahylkivyyskäsittelyn.
 • Väri:  grafiitti-vaaleanharmaa

 • Tuotemerkki: Woodnotes
 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun