Designkaupat netissä
Koziol Silk seinäkello, musta
Koziol

Koziol Silk seinäkello, musta

Koziol Silk seinäkello, musta
43,90€
Kookas, ilmeeltään keveä Koziol Silk -seinäkello on näyttävä katseenvangitsija. Kello täydentää sisustusta ja näyttää aikaa tyylillä. Palkittu Koziol on koriste-esineitä ja kodin pikkutavaroita valmistava saksalainen yritys. Kaunis ja näyttävä katseenvangitsija Koziol Silk -seinäkello on kaunis ja designiltaan ilahduttavan erilainen. Se antaa huoneelle uniikin sävähdyksen ja on samalla käytännöllinen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
  43,90€
from €43.9 to €43.9 1
43.9 Inessa hinta tuotteelle

Kookas, ilmeeltään keveä Koziol Silk -seinäkello on näyttävä katseenvangitsija. Kello täydentää sisustusta ja näyttää aikaa tyylillä. Palkittu Koziol on koriste-esineitä ja kodin pikkutavaroita valmistava saksalainen yritys.

Kaunis ja näyttävä katseenvangitsija

Koziol Silk -seinäkello on kaunis ja designiltaan ilahduttavan erilainen. Se antaa huoneelle uniikin sävähdyksen ja on samalla käytännöllinen sisustuselementti. Tyylikkään ilmava ja kevyt seinäkello täydentää kauniisti sisustustasi ja näyttää samalla ajan. Koziol Silk -seinäkellon valmistaja on kodin pikkutavaroita ja koriste-esineitä valmistava palkittu saksalainen yritys. Koziolin yrityksen synty perustuu Erbachin keramiikkapajaan, jonka Bernhard Koziol perusti vuonna 1912. Tyylikäs seinäkello on kuin kodin asuste. Se viimeistelee kauniin sisustuksen. Valitse seinäkello sopimaan muuhun huoneen sisustuksen väreihin ja tyyliin. Tämä väriltään musta seinäkello sopii hyvin moderniin tai minimalistiseen sisustustyyliin erikoisen ja kauniin muotoilunsa vuoksi. Toki se sopii myös moneen muuhun tyyliin, sillä musta väri on aina neutraali ja tyylikäs vaikka sisustuksessa käyttäisikin myös muita tehostevärejä.

Seinäkellot ovat tärkeä osa sisustusta ja perinteestä poiketen nykyään usein kelloja sijoitetaan myös muihin huoneisiin kuin keittiöön. Kelloja voi sijoittaa sekä olohuoneeseen että muihin asuintiloihin tuomaan täydennystä sisustukseen. Miksi et laittaisi tätä kaunista modernia katseenvangitsijaa vaikka eteiseen täydentämään sisustusta, jossa se osuu silmään heti, kun astutaan sisään asuntoon? Luodaksesi ainutlaatuisen sisustuksen moderni kello on upea yksityiskohta missä tahansa kodin huoneessa. Tämä Koziol Silk -seinäkello on hieman monia muita kelloja suurempi, sillä sen halkaisija on 44,8 cm ja siksi se on huomiota herättävän näyttävä. Tämä seinäkello on täydellinen itselle tai lahjaksi.

Sisustuksen katseenvangitsija ja ajannäyttäjä

 • Kello on väriltään musta.
 • Se on Koziol-yrityksen valmistama.

 • Verkkokauppa: Inessa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun