Designkaupat.fi
Pavina Kaksiseinänen Espresso Lasi, Bodum
Bodum

Pavina Kaksiseinänen Espresso Lasi, Bodum

100,00€
(0)
Pavina Kaksiseinäinen Espressolasi, Bodum Bodum Pavina kaksiseinäiset espressolasit pitävät juomasi lämpimänä pitkään. Niiden tyylikäs muotoilu suorastaan kutsuu sinua nauttimaan kahvisi näistä laadukkaista termoslaseista. Lasit ovat korkealaatuisia ja astianpesukoneen kestäviä. Bodum Pavina käsin puhalletut espressolasit Bodum.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

  Halvin yksikköhinta
  100,00€
  6 kpl
  16,67 € / kpl
from €100 to €100 1
100 Nordic Nest hinta tuotteelle

Pavina Kaksiseinäinen Espressolasi, Bodum

Bodum Pavina kaksiseinäiset espressolasit pitävät juomasi lämpimänä pitkään. Niiden tyylikäs muotoilu suorastaan kutsuu sinua nauttimaan kahvisi näistä laadukkaista termoslaseista. Lasit ovat korkealaatuisia ja astianpesukoneen kestäviä.

Bodum Pavina käsin puhalletut espressolasit

Bodum Pavina käsin puhalletut espressolasit ovat oiva valinta kahvin ystäville. Ne ovat kaksiseinäisiä ja sen vuoksi kuuma juomasi pysyy kuumana pidempään, ja kylmä juomasi ei saa lasin pintaa huurtumaan. Lasisi pysyy aina sopivan lämpöisenä ulkopuolelta etkä pääse polttamaan sormiasi vaikka lasisi olisi täynnä kuumaa espressoa. Nämä modernit lasit soveltuvat niin kahvin juomiseen kuin jälkiruoan tai kuuman keiton nauttimiseen. Näillä loihdit tyylikkään kattauksen vaikka illallisjuhliin ja kokoat lasiisi näyttävät jäätelöannoksen. Tyylikkään ja modernin muotoilunsa ansiosta ne soveltuvat joka keittiöön. Nämä upeat lasit ansaitsevat päästä keittiössäsi paraatipaikalle, sillä ne kruunaavat kahvihetkesi ja saavat vieraasi ihastumaan. Ne ovat varma lahjavalinta niin kahvinystäville kuin design tuotteista kiinnostuneille. Korkean laatunsa vuoksi ne ovat astianpesukoneen sekä mikron kestäviä.

Korkealaatuisiin kahvi ja tee tuotteisiin erikoistuneen Bodumin tuotteet ovat tulleet tunnetuiksi maailmalla. Heidän Pavina mallistonsa ainutlaatuiset kaksiseinäiset lasit ovat ihastuttaneet käytännöllisyydellään. Pavina -mallistosta löydät suuren valikoiman erilaisia kuumille ja kylmille juomille suunnattuja laseja. Niiden ansiosta voit nauttia juomasi vaikka toimistossasi ilman märkiä jälkiä pöydässäsi ja sotkua tärkeillä kansioillasi. Ne eivät kuumene liikaa eivätkä pääse huurtumaan ulkopuolelta, sillä lasin seinien väliin jäävä ilma toimii eristeenä. Voit tarjoilla niistä keittoa lounaskutsuilla ja valloittaa vieraasi kupillisella kuumaa espressoa tai teetä. Nämä käsin puhalletut lasit ovat laadukkaita ja tuovat kahvihetkiisi ripauksen luksusta. Niistä tarjoilet juomasi tyylillä ja kahvihetkesi nautinnollisuus on taattu.

Käsin puhalletut Pavina espressolasit

 • Käsin puhalletut, kaksiseinäiset ja korkealaatuiset lasit
 • Tyylikkäät, monikäyttöiset termoslasit

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun