Designkaupat netissä
Silvia Valaisinvarjostin, Messinki, Eri kokoja, Vita
Vita

Silvia Valaisinvarjostin, Messinki, Eri kokoja, Vita

Vita Silvia valaisin, eri kokoja, kupari Silvia Valaisinvarjostin, Messinki, Eri kokoja, Vita Vita Silvia valaisin, teräs, eri kokoja Vita Silvia-valaisin, Eri kokoja
56,00€
20% alennusta 69,90€
Silvia Valaisinvarjostin, Messinki, Vita Vita Copenhagenin valmistama Silvia-valaisinvarjostin on huikean kaunis kodin sisustuselementti, joka sopii jokaiselle kukkarolle. Vita on tanskalainen brändi, jonka valmistamissa valaisimissa upea muotoilu kohtaa käytettävyyden. Yksi Vitan arvoista on ympäristöystävällisyys. Silvia on todellinen monitoimivarjostin Vitan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  4,9 - 49,9 €
  56,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  4,9 - 49,9 €
  76,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  77,90€
  Ø 45 cm
  1,73 € / cm
from €56 to €77.9 3
56 Homeroom hinta tuotteelle
76 Homeroom hinta tuotteelle
77.9 Inessa hinta tuotteelle

Silvia Valaisinvarjostin, Messinki, Vita

Vita Copenhagenin valmistama Silvia-valaisinvarjostin on huikean kaunis kodin sisustuselementti, joka sopii jokaiselle kukkarolle. Vita on tanskalainen brändi, jonka valmistamissa valaisimissa upea muotoilu kohtaa käytettävyyden. Yksi Vitan arvoista on ympäristöystävällisyys.

Silvia on todellinen monitoimivarjostin

Vitan Silvia-valaisinvarjostimessa pohjoismainen minimalistinen design kohtaa hippusellisen ylellistä runsautta ja koristeellisuutta. Silvian muotokieli sopii hyvin suomalaiseen kotiin, sillä se tuo välittömästi mieleen kauniin, hivenen auki olevan kävyn, tai vaikkapa apilan kukan. Silvia on kuin kolme valaisinta yhden hinnalla, sillä sitä voi käyttää riippuvalaisimena, pöytävalaisimena ja lattiavalaisimena. Kattovalaisimena Silviaa käytetään varjostimen suipompi pää alaspäin, lattia- tai pöytävalaisimena suippo pää osoittaa ylöspäin. Upea kerrostettu valaisin toimii olohuoneen kruununa, luo tunnelmaa makuuhuoneeseen tai ilahduttaa lastenhuoneen asukkaita. Silvia istuu luontevasti osaksi romanttista sisustusta, ja minimalistisen kodin keskellä se on kaivattu harmonian rikkova yksityiskohta. Messingin värinen varjostin on ajanmukainen ja kääntää katseet. Kerroksellinen muotoilu takaa, että valaisin ei häikäise, vaan se tuottaa kaunista ja pehmeää valoa.

Näyttävä varjostin on valmistettu muovista (polykarbonaatti ja polypropyleeni), joten se on erittäin kevyt käsitellä. Silvia-valaisinvarjostinta valmistetaan kahdessa eri koossa. Valaisin koostuu osista, ja se on helppo ja nopea koota itse. Varjostimen mukana ei tule johtoa, kattokupua ja lampunkantaa. Vitan valikoimassa on erikseen myytävä, kaikille merkin valaisimille sopiva ripustussarja, johon edellä mainitut tuotteet kuuluvat. Jos haluat käyttää varjostinta lattia- tai pöytävalaisimena, voit ostaa sille erikseen myytävän jalustan, joita on tarjolla eri kokoisina. Valitse valaisimen lampuksi korkeintaan 15-wattinen LED-lamppu. Silviaa valmistetaan myös muissa väreissä: kupari, valkoinen ja teräs. Varjostin toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

Kaunis ja toimiva varjostin käy kodin jokaiseen huoneeseen

 • Voit käyttää samaa varjostinta kattovalaisimena, lattiavalaisimena ja pöytävalaisimena.
 • Varjostin valmistetaan kevyestä muovista.
 • Silvia-varjostinta valmistetaan kahdessa eri koossa ja neljässä eri värissä.

 • Verkkokauppa: Homeroom
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 49,9 €
 • Maksutavat: Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Postiennakko
 • Toimitustavat: MyPack, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun