Designkaupat.fi
Marvelous Air 120 x 60, Carrara/Musta, Decotique
Decotique

Marvelous Air 120 x 60, Carrara/Musta, Decotique

Marvelous Air 120 x 60, Carrara/Valkoinen, Decotique Marvelous Air 120 x 60, Carrara/Musta, Decotique Marvelous Air 120 x 60, Verde/Valkoinen, Decotique Marvelous Air 120 x 60, Verde/Musta, Decotique
625,00€
(0)
Marvelous Air 120 x 60, Carrara/musta, Decotique Marvelous Air Decotique on näyttävä sarja sohvapöytiä, jotka huokuvat tyyliä ja keveyttä. Pöydän alusta on yhdestä kappaleesta valmistettu eikä sitä tarvitse koota erikseen. Marmorilevyjä löytyy kahta eri väriä ja niitä on saatavilla hohtavan valkoisella sekä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  625,00€
from €625 to €625 1
625 Royal Design hinta tuotteelle
Marvelous Air 120 x 60, Carrara/Musta, Decotique hinnan kehitys

Marvelous Air 120 x 60, Carrara/musta, Decotique

Marvelous Air Decotique on näyttävä sarja sohvapöytiä, jotka huokuvat tyyliä ja keveyttä. Pöydän alusta on yhdestä kappaleesta valmistettu eikä sitä tarvitse koota erikseen. Marmorilevyjä löytyy kahta eri väriä ja niitä on saatavilla hohtavan valkoisella sekä tyylikkään mustalla alustalla.

Carrara marmoria pidetään yleisesti maailman kauneimpana marmorilajina

Carrara marmori on tunnetuin marmorilajike maailmalla ja samalla se on yksi pisimpään käytetyistä luonnonkivistä. Ainutlaatuinen marmori syntyy aina kalkkikiven metamorfoosin tuloksena ja koostuu melkein kokonaan kalsiitista eli kalsiumkarbonaatista. Marmorissa saattaa joskus olla myös dolomiittia, jolloin kivi on dolomiittimarmoria. Carrara marmori on siniharmaata tai valkoista marmoria. Marmorin ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat kompakti rakenne, naarmuuntumattomuus ja korkea laatu. Marmori tulee Italian Toscanasta Carraran louhoksesta. Toscana on erittäin tunnettu ainutlaatuisesta marmoristaan, sillä paikkakunnalla on yli 50 marmoria louhivaa pientä ja keskisuurta yritystä. Upean valkoinen marmoripinta on aina juhlavan ja hienostuneen oloinen yksityiskohta, jolloin pöydästä tulee luonnollisesti kaunis ja ajaton katseenvangitsija tilaan kuin tilaan. Carrara marmori on korkealuokkainen, klassinen ja laajimmin käytetty italialainen valkoinen marmori maailmalla.

Marmori on erittäin suosittu sisustusmateriaali kaikkialla maailmassa ja Carrara marmorin kansainvälinen vienti on viime vuosina entisestään kasvanut. Marmori on herkkä materiaali, joten sen puhtaana ja laadukkaana pitäminen vaatii tietoa. Vesi ja mikrokuituliina ovat parhaimmat puhdistusvälineet marmoripinnoille. Käytä kosteaa tai nihkeää pyyhettä ja lisää halutessasi neutraalia (pH 7) pesuainetta hieman veteen. Kiillotettu marmoripinta on hyvin tiivis, jolloin se ei ime likaa huokosiin, vaan pinnalle kertynyt lika on aina nopea ja helppo poistaa. Graniittia paljon pehmeämpi marmori saa huolimattomassa käsittelyssä helposti pieniä naarmuja pintaansa. Pöydän päällä pitää siis käyttää alustaa leikatessa sekä kuumien juomien että astioiden alla. Marmori pitää aina suojata ennen käyttöönottoa, ellei suojausta ole jo suoritettu tehtaalla ennen tuotteen myyntiin laittamista. Huolellinen suojaus tekee pinnoista helpommin hoidettavia ja estää haastavien tahrojen syntymistä. Marmoripintojen suojaus pitää aina uusia tarpeen mukaan.

Carrara marmori on maailmalla pisimpään käytetty materiaali

 • Carrara sohvapöytä on kodin katseenvangitsija
 • Carrara sohvapöydän puhdistat vaivattomasti vedellä ja kostealla liinalla
 • Väri: Musta

 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun