Designkaupat netissä
Konjakkilasit, 2 kpl, Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Konjakkilasit, 2 kpl, Normann Copenhagen

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Konjakkilasit, 2 kpl, Normann Copenhagen

Konjakki on yksi hienostuneimmista juomanautinnoista, joita saatamme elämämme aikana kokea. Normann Copenhagenin konjakkilasit tekevät oikeutta ylellisimmillekin konjakeille. Näistä laseista tarjoilet konjakin oikeaoppisesti ja annat vahvan vaikutelman elämäntyylistäsi.

Intiimejä ja nautinnollisia juomahetkiä

Normann Copenhagenin konjakkilaseista välittyy elegantti vaikutelma. Eleganssi ei ole kuitenkaan näiden lasien ainoa funktio, vaan niiden ominaisuudet, jotka päästävät hienoimmankin konjakin täysiin oikeuksiinsa. Miksi et tarjoaisi ystävillesi tätä vaikuttavaa juomaa huomiota herättävällä tavalla, joka tekee vaikutuksen kokeneimpaankin konjakkien konkariin? Normann Copenhagen -lasit on muotoiltu siten, että ne ikään kuin keikkuvat pienen pohjassa olevan nystyrän varassa, mutta ovat siitä huolimatta täydellisessä tasapainossa, eivätkä voi keikahtaa yli. Lasien erityisen muotoilun ansiosta konjakin tuoksua (bouquet), lämpötilaa ja väriä on mahdollisimman helppo arvioida. Lasi istuu käteen kuin käteen täydellisesti ja tuntuu miellyttävältä muotoilunsa ansiosta. Nämä näyttävät lasit ovat oivalliset konjakkimaistajaisiin ja intiimeihin juomahetkiin. Yömyssyn nauttiminen takkatulen ääressä saa aivan uudenlaisen vivahteen näiden lasien ansiosta.

Normann Copenhagen on 1999 perustettu tanskalainen design-brändi, joka avaa innovatiivisten tuotteidensa kautta uudenlaisia tapoja tarkastella maailmaa. Tanskalainen lasisuunnittelija Rikke Hagen on suunnitellut nämä uraauurtavat konjakkilasit Normann Copenhagenille. Rikke haluaa tuoda leikkimielisyyttä ja yksinkertaisia linjoja jokapäiväiseen elämäämme suunnittelemiensa tuotteiden kautta. Kekseliäät konjakkilasit edustavat paitsi tätä suuntausta, ne ovat myös huikean funktionaaliset ammattimaisten ominaisuuksiensa ansiosta. Niitä suosivatkin myös juoma- ja konjakkiasiantuntijat ympäri maailmaa. Normann Copenhagenin konjakkilasit tuovat elämään ripauksen kaivattua ylellisyyttä ja tekevät erityisistä hetkistä vielä erityisempiä niin arjessa kuin juhlassa. Kun tiedät mitä tahdot, ja haluat tehdä oikeutta elämän pienille nautinnoille, valitse Normann Copenhagen.

Konjakkilasit vailla vertaa

  • Lasin halkaisija on 11 cm
  • Uraauurtava muotoilu tuo konjakin parhaat ominaisuudet esiin
Siirry alkuun