Designkaupat.fi
Loveseat Verhoilu, Misty Grey, Decotique
Decotique

Loveseat Verhoilu, Misty Grey, Decotique

Loveseat Verhoil, Green Pear, Decotique Loveseat Verhoilu, Savage Linen, Decotique Loveseat Verhoilu, Natural Blonde, Decotique Loveseat Verhoilu, Smokey Granite, Decotique Loveseat Verhoilu, Misty Grey, Decotique Le Grand Air Loveseat Cover, Sininen, decotique Le Grand Air Loveseat Cover sohvanpäällinen, Harmaa, Decotique Le Grand Air Loveseat Cover, Valkoinen, Decotique
625,00€
(0)
Loveseat Verhoilu, Misty Grey, Decotique Vaihda sohviesi väriä kätevästi ostamalla siihen erillinen lisäverhoilu. Loveseat verhoilu, Misty Grey kangas on valmistettu 100% pellavasta. Ostaessasi erillisen verhoilusetin upeaan Le Grand Air Loveseat sohvaasi, saat kokonaisen verhoilusetin eli verhoilun rungolle, 4 selkätyynylle sekä kankaan yhdelle istuintyynylle. Loveseat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  625,00€
from €625 to €625 1
625 Royal Design hinta tuotteelle
Loveseat Verhoilu, Misty Grey, Decotique hinnan kehitys

Loveseat Verhoilu, Misty Grey, Decotique

Vaihda sohviesi väriä kätevästi ostamalla siihen erillinen lisäverhoilu. Loveseat verhoilu, Misty Grey kangas on valmistettu 100% pellavasta. Ostaessasi erillisen verhoilusetin upeaan Le Grand Air Loveseat sohvaasi, saat kokonaisen verhoilusetin eli verhoilun rungolle, 4 selkätyynylle sekä kankaan yhdelle istuintyynylle.

Loveseat verhoilu on helppohoitoista ja kaunista pellavaa

Sohvien ja nojatuolien irrotettava verhoilu on erittäin helppo pitää puhtaana. Le Grand Air Loveseat sohva sisältää istuintyynyn ja 4 selkätyynyä. Sohvan runko on valmistettu kulutusta kestävästä vanerista. Sohvan palkit ovat lujaa massiivipuuta, jotka antavat sohvalle tarvittavaa kestävyyttä ja vakautta. Sohvan istuinosa on valmistettu vesilintujen höyhenistä ja vaahtomuovista. Selkätyynyt on ommeltu taitavasti tavalla, joka säilyttää tyynyjen alkuperäisen muodon. Irrotettavien päällisten puhdistamiseen kannattaa käyttää mietoa pyykinpesuainetta ja lämmintä vettä. Laadukkaita verhoilukankaiden puhdistusaineita voi ostaa useimpien huonekalu- tai sisustusliikkeistä tai tavallisista kaupoista ja marketeista. Helppokäyttöiset kosteuspyyhkeet ovat erittäin käteviä yksittäisten tahrojen tai muuten likaantuneiden kohtien pesuun. Hellävaraiset kosteuspyyhkeet eivät vahingoita kangasta. Kätevät pyyhkeet eivät saa koskaan olla liian kosteita, joten pyyhkimisessä ei voi vahingossa kastella huonekalua liikaa.

Loveseat verhoilun puhdistukseen voi myös kokeilla etikkaa tai mikrokuituliinaa. Valkoviinietikka sopii täydellisesti pienien tahrojen poistoon, mutta sen jälkeen on suositeltavaa käyttää vielä mietoa saippuavettä, jotta tahriintunut kohta puhdistuu perusteellisesti. Nesteen pitää upota hyvin kankaaseen ja irrottaa pinnan alla oleva lika kokonaan pois kankaasta. Vettä pitää käyttää kuitenkin ainoastaan pieni määrä, sillä tarkoitus ei ole koskaan liuottaa kangasta. Muutamat henkilöt käyttävät hiustenkuivaajaa kuivatakseen puhdistetun kohdan nopeammin, mutta kohdan kuivuminen aina omia aikojaan on parempi vaihtoehto silloin, kun se vain on mahdollista. Kuivumista nopeuttaaksesi muista avata ikkunat, jolloin lempeä tuulenvire pääsee kuivattamaan kankaan.

Imuroi sohvien verhoilu pehmeällä harjalla ennen pesua

 • Loveseat tuotteissa on korkealaatuinen ja kulutusta kestävä verhoilu
 • Loveseat tuotteiden verhoilu on luonnonmukaista pellavaa

 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun