Designkaupat.fi
Ovid Vesilasi 42 cl 4-Pakkaus, Villeroy & Boch
Villeroy & Boch

Ovid Vesilasi 42 cl 4-Pakkaus, Villeroy & Boch

27,00€
Ovid Vesilasi 42 cl 4-Pakkaus, Villeroy & Boch Upeaan Villeroy & Boch lasisettiin kuuluu neljä tyylikästä vesilasia. Saksalainen Villeroy & Boch on maailmankuulu pääasiassa keramiikkatuotteita valmistava yritys, joka on tunnettu niin klassisesta kuin modernista muotoilustaankin. Tyylikkäät vesilasit arkeen ja juhlaan Villeroy & Bochin Ovid.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  27,00€
from €27 to €27 1
27 Nordic Nest hinta tuotteelle

Ovid Vesilasi 42 cl 4-Pakkaus, Villeroy & Boch

Upeaan Villeroy & Boch lasisettiin kuuluu neljä tyylikästä vesilasia. Saksalainen Villeroy & Boch on maailmankuulu pääasiassa keramiikkatuotteita valmistava yritys, joka on tunnettu niin klassisesta kuin modernista muotoilustaankin.

Tyylikkäät vesilasit arkeen ja juhlaan

Villeroy & Bochin Ovid vesilasit myydään näppärässä neljän kappaleen pakkauksessa. Näissä tyylikkäissä laseissa on erittäin ajaton, pelkistetty ja tyylikäs muotoilu, mikä tekee niistä erinomaiset niin arkikäyttöön kuin juhlalaseiksikin. Olipa siis kyse juhla- tai arkikattauksesta tekevät Ovid lasit pöydästä viimeistellyn ja huolitellun näköisen. Yhden lasin kapasiteetti on 42 cl. Lasit ovat 10,9 cm korkeita ja niiden halkaisija on 8,5 cm. Ne on valmistettu arvostetusta saksalaisesta lyijyttömästä kristallilasista. Kaunis kirkas lasi tuo upeasti juoman parhaimmat puolet esiin. Laseista voi nautiskella niin vettä, mehua kuin muitakin omia lempijuomia. Ovid lasit ovat käytännöllisiä. Ne voi pestä astianpesukoneessa. Lasit ovat erinomaisia niin koti- kuin mökkikäyttöönkin. Villeroy & Bochin huippulaadukkaat juomalasit ovat myös erinomainen lahjaidea tyyliä ja laatua arvostavalle.

Villeroy & Boch on maailmanlaajuisesti arvostettu saksalainen brändi, jonka pääasiallisia tuotteita ovat aterimet, astiastot ja lasistot. Yritys on perustettu jo vuonna 1748 Ranskassa, josta se myöhemmin siirtyi Luxemburgiin ja Saksaan. Villeroy & Bochin perustaja on François Boch ja hänen kolme poikaansa. Nykyisin merkkiä myydään maailmanlaajuisesti. Sen innovatiivinen, mutta samalla ajaton muotoilu on tehnyt brändistä uniikin. Villeroy & Bochin valikoimiin kuuluu lukuisia upeita laseja, kuten punaviini-, valkoviini- ja vesilasit. Suuren suosion ovat saavuttaneet myös merkin tyylikkäät aterimet ja tunnettujen suunnittelijoiden toteuttamat upeat astiastot. Villeroy & Boch panostaa ajattomaan tyylikkyyteen, innovatiiviseen designiin ja äärettömän hyvään laatuun.

Erinomainen lasi niin arkeen kuin juhlaankin

 • Ajaton, pelkistetty ja tyylikäs muotoilu
 • Valmistettu lyijyttömästä kristallista

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun