Designkaupat.fi
Räsymatto Lautanen Ø25 cm, Marimekko
Marimekko

Räsymatto Lautanen Ø25 cm, Marimekko

Hyvässä Seurassa Oiva lautanen 25 cm, Marimekko Räsymatto Lautanen Ø25 cm, Marimekko Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha lautanen 25 cm, Marimekko Sääpäiväkirja lautanen 25 cm, Marimekko Marimekko Räsymatto tarjotin 31 cm, musta-valkoinen
22,00€
21% alennusta 28,00€
Marimekon Räsymatto-lautanen on joka kattauksen peruslautanen, joka palvelee niin leipälautasena, pullalautasena, pienenä tarjoilulautasena sekä joka päivän ja joka välipalan alusvatina. Tämä suosittu lautanen on 25 cm halkaisijaltaan ja on siksi todella käytännöllinen kaiken pienen tarjoiluun. Tämän lautaskoon suosio on noussut.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  22,00€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  4,95 - 19,9 €
  Ilmainen nouto Hobby Hall toimipisteestä
  28,95€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  32,00€
  1 kpl
  32 € / kpl
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  130,00€
from €22 to €130 4
22 Nordic Nest hinta tuotteelle
28.95 Hobby Hall hinta tuotteelle
32 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
130 Nordic Nest hinta tuotteelle

Marimekon Räsymatto-lautanen on joka kattauksen peruslautanen, joka palvelee niin leipälautasena, pullalautasena, pienenä tarjoilulautasena sekä joka päivän ja joka välipalan alusvatina. Tämä suosittu lautanen on 25 cm halkaisijaltaan ja on siksi todella käytännöllinen kaiken pienen tarjoiluun. Tämän lautaskoon suosio on noussut suomalaiskodeissa vasta viimeisen 20 vuoden aikana, sillä sitä ennen leipä on tapana voidella ja tarjoilla suoraan pöydältä. Nykyään tätä tapaa pidetään suorastaan brutaalina, mieluummin leipä lasketaan ensin vaikka Räsymatto-lautaselle ja lautanen pöydälle.

 

Marimekon Räsymatto-kuosi on helsinkiläisen kuvittaja-suunnittelija Maija Louekarin suunnittelema kuosi, samoin kuin äärimmäisen suosittu Siirtolapuutarha-kuosi. Räsymatto ja Siirtolapuutarha vetoavat suomalaisten yksinkertaiseen makuun, mutta silti siinä on jotain enemmän kuin pelkässä valkoisessa Oiva-astiassa, jonka päälle Räsymatto-kuvio on siirretty. Räsymatto tuo muistojen hiukkasia mummolan narisevista lankkulattioista ja räsymaton pylpyröiden tuntumasta pieniä varpaita vasten.

 

Räsymatto-astiasarja on kokonainen astiasto eri lautaskokoineen, kuppeineen, tarjoiluastioineen ja teekannuineen päivineen.


 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun