Räsymatto Lautanen Ø25 cm
Marimekko

Räsymatto Lautanen Ø25 cm

Hyvässä Seurassa Oiva lautanen 25 cm, Marimekko Räsymatto Lautanen Ø25 cm Hyvässä Seurassa Siirtolapuutarha lautanen 25 cm, Marimekko Unikko Lautanen Ø25 cm, Marimekko Hortensie lautanen, valkoinen/tummaharmaa, Marimekko Sääpäiväkirja lautanen 25 cm, Marimekko Marimekko Räsymatto tarjotin 31 cm, musta-valkoinen Muurla Teuvo Loman Räsymatto Tarjotin 35 cm Puu Mustavalkoinen
22,00€
21% alennusta 28,00€
00.0
(0)
> Katso joulun toimitusajat eri kaupoissa
Marimekon Räsymatto-lautanen on joka kattauksen peruslautanen, joka palvelee niin leipälautasena, pullalautasena, pienenä tarjoilulautasena sekä joka päivän ja joka välipalan alusvatina. Tämä suosittu lautanen on 25 cm halkaisijaltaan ja on siksi todella käytännöllinen kaiken pienen tarjoiluun. Tämän lautaskoon suosio on noussut.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  3-6 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  Tilaa jouluksi 14.12. klo 12 mennessä
  22,00€
  28,00€
 • Toimitusaika
  1-2 päivää
  Toimituskulut
  6,5 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  28,00€
  1 kpl
  28 € / kpl
 • Toimitusaika
  3-5 päivää
  Toimituskulut
  2,9 - 65 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  28,00€
 • Toimitusaika
  3-6 päivää
  Toimituskulut
  7 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  Tilaa jouluksi 14.12. klo 12 mennessä
  186,00€
from €22 to €186
Räsymatto Lautanen Ø25 cm hinnan kehitys

Marimekon Räsymatto-lautanen on joka kattauksen peruslautanen, joka palvelee niin leipälautasena, pullalautasena, pienenä tarjoilulautasena sekä joka päivän ja joka välipalan alusvatina. Tämä suosittu lautanen on 25 cm halkaisijaltaan ja on siksi todella käytännöllinen kaiken pienen tarjoiluun. Tämän lautaskoon suosio on noussut suomalaiskodeissa vasta viimeisen 20 vuoden aikana, sillä sitä ennen leipä on tapana voidella ja tarjoilla suoraan pöydältä. Nykyään tätä tapaa pidetään suorastaan brutaalina, mieluummin leipä lasketaan ensin vaikka Räsymatto-lautaselle ja lautanen pöydälle.

 

Marimekon Räsymatto-kuosi on helsinkiläisen kuvittaja-suunnittelija Maija Louekarin suunnittelema kuosi, samoin kuin äärimmäisen suosittu Siirtolapuutarha-kuosi. Räsymatto ja Siirtolapuutarha vetoavat suomalaisten yksinkertaiseen makuun, mutta silti siinä on jotain enemmän kuin pelkässä valkoisessa Oiva-astiassa, jonka päälle Räsymatto-kuvio on siirretty. Räsymatto tuo muistojen hiukkasia mummolan narisevista lankkulattioista ja räsymaton pylpyröiden tuntumasta pieniä varpaita vasten.

 

Räsymatto-astiasarja on kokonainen astiasto eri lautaskokoineen, kuppeineen, tarjoiluastioineen ja teekannuineen päivineen.


 • Tuotemerkki: Marimekko
 • Verkkokauppa: Scandinavian Design Center
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 7 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa Tilaa jouluksi 14.12. klo 12 mennessä
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Paypal
 • Toimitustavat: Posti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun