Designkaupat.fi
2-Dots penkki saarni-valkoinen, Nomess Copenhagen
Nomess Copenhagen

2-Dots penkki saarni-valkoinen, Nomess Copenhagen

2-Dots penkki musta, Nomess Copenhagen 2-Dots penkki saarni-valkoinen, Nomess Copenhagen
195,00€
(0)
2-Dots penkki saarni-valkoinen, Nomess Copenhagen Nomess Copenhagenin 2-Dots-penkki on minimalistin unelmakaluste. Tanskalainen Nomess Copenhagen suunnittelee yksinkertaisia mutta tyylikkäitä tuotteita, jotka ovat sekä leikkisiä että helpottavat omistajansa arkea. Yritys on perustettu vuonna 2007. Minimalistille tehty penkki 2-Dots on kuin fiinimpi versio penkistä, joka seisoo mummolan vanhan pihakoivun.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
  195,00€
from €195 to €195 1
195 Nordic Nest hinta tuotteelle

2-Dots penkki saarni-valkoinen, Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagenin 2-Dots-penkki on minimalistin unelmakaluste. Tanskalainen Nomess Copenhagen suunnittelee yksinkertaisia mutta tyylikkäitä tuotteita, jotka ovat sekä leikkisiä että helpottavat omistajansa arkea. Yritys on perustettu vuonna 2007.

Minimalistille tehty penkki

2-Dots on kuin fiinimpi versio penkistä, joka seisoo mummolan vanhan pihakoivun vieressä. 2-Dots on äärimmäisen yksinkertainen penkki, josta on riisuttu pois lähes kaikki turha. Lopputulos ei kuitenkaan ole huomaamaton kaluste, vaan elegantti penkki, joka ei jää yhdeltäkään pelkistetyn designin ystävältä huomaamatta. 2-Dotsin jalat muistuttavat hieman trendikkäitä pukkijalkoja. Penkki sopii hyvin moneen erilaiseen käyttöön. Sen voi sijoittaa esimerkiksi katetulle terassille tai keittiöön ruokapöydän penkiksi. 2-Dots on myös kapean eteisen pelastus, ja penkin alle mahtuu näppärästi useampi kenkäpari. Makuuhuoneeseen penkki taas tuo pientä rosoa, ja sen päälle voi illan tullen viikata päiväpeiton. Veikeän muotoilun ansiosta se on oivallinen lastenhuoneen huonekalu. Penkki on myös helppo nostaa olohuoneeseen, kun isolle vierasjoukolle tarvitaan lisää istumapaikkoja.

Penkki on valmistettu vankasta ja kestävästä massiivisaarnista. Sen istuinosassa on koristeena kaksi yksinkertaista, mustaa metallista ympyrää, joiden mukaan se onkin nimetty. Saarnin ja mustan yhdistelmä on mukavan raikas ja moderni. Se näyttää erityisen hyvältä valkoista seinää tai lattiaa vasten, mutta hillittyjen väriensä ansiosta penkki sopii keskelle värikästäkin sisustusta. Kokeile penkin kanssa myös raikkaita, esimerkiksi turkooseja tai vedenvihreitä tekstiilejä. Penkin leveys on 90 senttimetriä, korkeus 45 senttimetriä ja syvyys 20 senttimetriä. 2-Dots-penkki on saatavilla myös useassa muussa värivaihtoehdossa. Penkistä on olemassa versio, jossa istuinlevyn kulmat on pyöristetty. Nomess Copenhagenin 2-Dots-sarjaan kuuluu myös erikokoisia ja -värisiä pöytiä.

Monikäyttöinen ja kestävä huonekalu

 • Penkki on valmistettu saarnista. Valkoiset ympyrät ovat metallia.
 • Penkin leveys on 90 senttimetriä, korkeus 45 senttimetriä ja syvyys 20 senttimetriä.

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun