Designkaupat.fi
JL341-riippuvalaisin, Artek
Artek

JL341-riippuvalaisin, Artek

660,00€
(0)
JL341-riippuvalaisin, Artek Artekin siro JL341-kattovalaisin on todellinen katseenvangitsija. Suomalaisen huonekalusuunnittelun lippulaiva Artek perustettiin jo vuonna 1935, ja siitä lähtien yritys on tehnyt suomalaista muotoilua tutuksi niin Suomessa kuin maailmalla. Nykyään Artekin tuotteet ovat rakastettuja sisustusklassikkoja. Kohta 50-vuotias valaisinklassikko nostaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  660,00€
from €660 to €660 1
660 Stockmann sisustus hinta tuotteelle
JL341-riippuvalaisin, Artek hinnan kehitys

JL341-riippuvalaisin, Artek

Artekin siro JL341-kattovalaisin on todellinen katseenvangitsija. Suomalaisen huonekalusuunnittelun lippulaiva Artek perustettiin jo vuonna 1935, ja siitä lähtien yritys on tehnyt suomalaista muotoilua tutuksi niin Suomessa kuin maailmalla. Nykyään Artekin tuotteet ovat rakastettuja sisustusklassikkoja.

Kohta 50-vuotias valaisinklassikko nostaa huoneen tunnelmaa

Artekin sulavalinjainen JL341-riippuvalaisin on yksi kauneimmista asioista, joita voit kattoosi ripustaa. JL341 on tuttu näky hyvällä maulla sisustetuissa suomalaisissa arvokodeissa. Yksinkertaisen kaunis, valkoinen valaisin herättää katsojissa monenlaisia mielikuvia. Sen muotoilu on yhtä aikaa siroa ja vaikuttavaa - perinteistä 1960-lukulaista designia, joka hämmästyttävällä tavalla on silti yhä raikasta ja modernia. On vaikea uskoa, että valaisin viettää kohta 50-vuotisjuhliaan. Valaisimen on suunnitellut Artekille arkkitehti Juha Leiviskä vuonna 1969 - sitä voi siis jo hyvin kutsua suomalaisen muotoilun klassikkotuotteeksi. Upea lautasmainen varjo on edukseen monissa erilaisissa tiloissa. Se antaa allaan olevalle ruokailuryhmälle ryhtiä tai tuo särmää pehmeästi sisustettuun makuuhuoneeseen. Lastenhuoneen kattoon ripustettuna valaisin muuttuu leikkisäksi ja hauskaksi sisustuselementiksi. Arkiseen keittiöön JL341 taas tuo ripauksen juhlan tuntua.

JL341:n laakea varjostin antaa valon levitä allaan laajalle alueelle pitäen sen silti pehmeänä ja lämpimänä, minkä ansiosta valaisin ei häikäise. Valaisin on valkoiseksi maalattua, käsin painosorvattua alumiinia, joten se ei paina paljon ja sitä on helppo käsitellä, kuljettaa ja kiinnittää kattoon. Heijastimet ovat myös käsin painosorvattua alumiinia sekä juuri nyt trendikästä messinkiä. Valaisimen johto on valkoinen, kaksi metriä pitkä, ja siinä on kattopistotulppa. Varjostimen halkaisija on 56 senttimetriä ja korkeus ilman johtoa mitattuna 17 senttimetriä. Valaisimeen sopiva lamppu on joko 20-wattinen energiansäästölamppu tai 100-wattinen himmeä hehkulamppu, jossa on E27 -kanta.

Kevyt ja siro alumiinivalaisin

 • Varjostin ja heijastimet ovat molemmat valkoiseksi maalattua alumiinia.
 • Varjostimen halkaisija on 56 senttimetriä.

 • Verkkokauppa: Stockmann sisustus
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun