Designkaupat.fi
LFF500 Soihtu -lattiavalaisin beige, Lundia
Lundia

LFF500 Soihtu -lattiavalaisin beige, Lundia

697,00€
(0)
LFF500 Soihtu -lattiavalaisin beige, Lundia Lundian Soihtu-lattiavalaisin on somasti vinksallaan. Suomalainen perheyritys Lundia sai alkunsa jo vuonna 1948, ja sen ensimmäisiä tuotteita olivat purettavat ja uudelleen koottavat hyllyköt. Nykyään Lundia-hyllyt ovat kaikkien suomalaisten tuntemia, ja ne ovat saaneet rinnalleen valmistajan muita laadukkaita huonekaluja ja valaisimia. Näyttävä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  697,00€
from €697 to €697 1
697 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

LFF500 Soihtu -lattiavalaisin beige, Lundia

Lundian Soihtu-lattiavalaisin on somasti vinksallaan. Suomalainen perheyritys Lundia sai alkunsa jo vuonna 1948, ja sen ensimmäisiä tuotteita olivat purettavat ja uudelleen koottavat hyllyköt. Nykyään Lundia-hyllyt ovat kaikkien suomalaisten tuntemia, ja ne ovat saaneet rinnalleen valmistajan muita laadukkaita huonekaluja ja valaisimia.

Näyttävä Soihtu on avaran tilan valaisin

Lundian Soihtu-lattiavalaisin on näyttävä design-esine joka kotiin. Valaisimen varjostin on hauska, ylöspäin hieman levenevä lieriö, ja se on kiinnitetty kallellaan vinon teräsjalan päähän. Vaikka Soihdussa riittää viistoja linjoja, se on silti äärimmäisen pelkistetty ja tyylikäs valaisin. Valaisimen varjostin on kummastakin päästä aukinainen, joten se antaa valoa kauniisti kahteen suuntaan. Soihdun antama valo on kirkasta, mutta koska varjostin heijastaa valoa viistosti, se ei pääse häikäisemään. Kookas ja huomiota herättävä valaisin sopii erinomaisen hyvin olohuoneen huutomerkiksi, mutta myös esimerkiksi makuuhuoneen pelkistetyksi valaisimeksi. Kaikkein parhaiten Soihtu on edukseen suurissa tai avarissa tiloissa. Beige varjostin on rauhallisen tyylikäs, ja se on helppo yhdistää kodin muuhun värimaailmaan. Soihtu sopii niin minimalistisen kuin maalaisromanttisen sisustajan kotiin.

Soihtu on laadukasta Suomessa valmistettua käsityötä. Sen varjostin on päällystetty beigellä kankaalla, jalka ja jalusta ovat jämerää mustaksi maalattua terästä. Kookkaan valaisimen korkeus on 180 senttimetriä, leveys 50 senttimetriä ja syvyys 73 senttimetriä. Johdon pituus on 180 senttimetriä. Valaisimen kanta on E27. Soihdusta on saatavilla lattialla seisovan valaisimen ohella myös pöytäkoko sekä upea isokokoinen kattovalaisin. Soihtua valmistetaan beigen lisäksi mustana ja valkoisena. Soihtu-valaisimet on suunnitellut Jukka Korpihete. Korpihete on suunnittelut Lundialle ja muille valmistajille useita linjakkaita valaisimia, ja hänet tunnetaan myös valaistussuunnittelijana. Soihdun design on palkittu perinteisellä arvostetulla Chicago Athenaeumin Good Design -palkinnolla.

Kookas ja laadukas lattiavalaisin

 • Valaisimen korkeus on 180 senttimetriä.
 • Valaisimen jalka ja jalusta ovat mustaksi maalattua lujaa terästä. Beige varjostin on kangaspäällysteinen.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1
Siirry alkuun