Designkaupat.fi
A805-lattiavalaisin messinki-musta-valkea, Artek
Artek

A805-lattiavalaisin messinki-musta-valkea, Artek

A805-lattiavalaisin messinki-musta-valkea, Artek Artek A805 enkelinsiipi lattiavalaisin, nikkelöity messinki 440000 A805 Lattiavalaisin yläosa kiillotettua messinkiä Artek, Artek
1957,00€
(0)
A805-lattiavalaisin, Artek Artekin Enkelinsiipi-valaisin on kuin veistos. Artek perustettiin jo vuonna 1935, ja siitä lähtien yritys on tehnyt suomalaista muotoilua tutuksi niin meillä kuin maailmalla. Nykyään Artekin tuotteet ovat rakastettuja sisustusklassikkoja. Enkelinsiipi on lattiavalaisinten aatelia Artekin A805-lattiavalaisin tunnetaan ehkä paremmin nimellä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  1957,00€
from €1957 to €1957 1
1957 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

A805-lattiavalaisin, Artek

Artekin Enkelinsiipi-valaisin on kuin veistos. Artek perustettiin jo vuonna 1935, ja siitä lähtien yritys on tehnyt suomalaista muotoilua tutuksi niin meillä kuin maailmalla. Nykyään Artekin tuotteet ovat rakastettuja sisustusklassikkoja.

Enkelinsiipi on lattiavalaisinten aatelia

Artekin A805-lattiavalaisin tunnetaan ehkä paremmin nimellä Enkelinsiipi. Valaisimen lempinimi tulee sen epäsymmetrisestä siipeä muistuttavasta muodosta. Valaisin on Alvar Aallon suunnittelemista valaisimista ehkä kaikkein rohkein, ja taatusti yksi uniikeimmista. Aalto suunnitteli A805:n jo vuonna 1954 Helsingin Kansaneläkelaitokselle. Enkelinsiipi on selvästi aikansa tuotos, mutta se on silti yhä erittäin moderni. Valaisin sopii loistavasti nykyaikaisenkin kodin sisustusta täydentämään. Valaisin onnistuu olemaan yhtä aikaa linjakas, herkkä ja epäsymmetrinen. Valkoiseksi maalattu varjostin sopii moneen kodin tilaan tunnelmaa luomaan: olohuoneen nurkkaan, makuuhuoneen valonlähteeksi tai työhuonetta ryhdistämään. Enkelinsiipi-lattiavalaisimella täydennät huoneen valaistuksen. Säätämällä valaisimen kirkkautta, asentoa ja kulmaa vaihdat huoneen tunnelmaa tilanteeseen sopivaksi. Enkelinsiipi on laadukas ja kestävä hankinta, joka ei tunnu vanhentuneelta vielä silloinkaan, kun kodin muu sisustus tekee mieli laittaa vaihtoon.

Alvar Aallon suunnittelemille valaisimille tyypilliseen tapaan myös Enkelinsiipi hajauttaa valoa pehmeästi ja kauniisti. A805:n valon kohdistusta ja kirkkaustasoa voi säätää. Valaisimen varjostin on valmistettu ohuista, valkoisiksi maalatuista metallikehistä, ja se on niitattu käsin. Tuotteen varsi ja jalusta on päällystetty mustalla nauhalla, joka on käsin ommeltu Suomessa. Varren ylin osa on tyylikkäästi kiillotettua, juuri nyt trendikästä messinkiä. Mustaan varteen sopii saumattomasti musta johto, jonka pituus on 2,5 metriä. Enkelinsiiven kokonaismitat ovat 174 x 52 senttimetriä. Valitse valaisimen valonlähteeksi 20-wattinen E27 (energiansäästölamppu) tai 100-wattinen E27 (hehkulamppu). Valaisimeen sopivat polttimet, joiden energialuokka on A++, A+, A, B, C, D tai E.

Huippulaadukas vaihtoehto lattiavalaisimeksi

 • Valaisimen korkeus on 174 senttimetriä.
 • Alvar Aallon suunnittelema.
 • Jalusta ja varsi nahalla päällystettyä terästä, putki messinkiä ja varjostin terästä.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1
Siirry alkuun