Designkaupat.fi
Santa Claus Kuusipuu -muki 0,3 l, Arabia
Arabia

Santa Claus Kuusipuu -muki 0,3 l, Arabia

12,00€
40% alennusta 19,90€
Arabian Santa Claus Kuusipuu -mukit on valmistettu Suomessa suomalaista käsityöperinnettä kunnioittaen. Mukit sopivat esimerkiksi pukinkonttiin, sillä niissä seikkailevat Joulupukin lisäksi tontut ja porot. Korvatunturille sijoittuvat mukit on valmistettu eettisiä toimintatapoja noudattaen ja osa tuotosta menee Joulupukkisäätiön hyväntekeväisyystyöhön.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-5 päivää
  5,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  12,00€
from €12 to €12 1
12 Iittala hinta tuotteelle

Arabian Santa Claus Kuusipuu -mukit on valmistettu Suomessa suomalaista käsityöperinnettä kunnioittaen. Mukit sopivat esimerkiksi pukinkonttiin, sillä niissä seikkailevat Joulupukin lisäksi tontut ja porot. Korvatunturille sijoittuvat mukit on valmistettu eettisiä toimintatapoja noudattaen ja osa tuotosta menee Joulupukkisäätiön hyväntekeväisyystyöhön apua tarvitseville lapsille.

Santa Claus Kuusipuu -mukeilla teet hyvää

Arabian keramiikkatuotteiden historia alkaa jo vuodesta 1873 ja Santa Claus Kuusipuu -mukit jatkavat samaa taidokkaan suomalaisen muotoilun perinnettä. Mukit ovat tämän joulun sesonkituote ja ne sopivatkin siksi erityisen hyvin joulupöytään ja vaikkapa glögin nauttimiseen. Nimensä mukaisesti mukeja koristavat Joulupukin, tonttujen ja porojen lisäksi kauniisti koristellut kuusipuut. Joulupukki tunnetaan antamisen ilon ja hyvän tahdon lähettiläänä kaikkialla maailmassa ja siksi Santa Claus Kuusipuu -mukin ostamalla voit olla mukana luomassa joulun henkeä ja auttaa samalla maailman lapsia. Joulupukkisäätiön kautta osa tuotoista menee apua tarvitseville lapsille. Jo vuodesta 2000 toimineen hyväntekeväisyysjärjestön virallinen suojelija on presidentti Sauli Niinistö ja järjestö tekee yhteistyötä tunnettujen hyväntekeväisyysjärjestöjen World Visionin ja Pelastakaa Lasten kanssa. Laita hyvä kiertoon ja hanki joulupöytään Arabian uudet upeat Joulupukki-tuotteet!

Joulupukki-muki on ammentanut inspiraatiota Suomen talvisesta luonnosta ja siten se sopii hyvin myös joululahjaksi suomalaista luontoa rakastaville tai tuliaiseksi ulkomaalaisille tuttaville. Santa Claus -säätiö pitää avunannon lisäksi yllä maailmanlaajuista mielikuvaa Suomesta Joulupukin kotimaana, joten mukien avulla voit myös auttaa levittämään suomalaista joulutunnelmaa. Joulun henkeä huokuvat mukit on tehty mikron ja konepesun kestävästä laadukkaasta suomalaisesta keramiikasta, joka kestää varmasti käytössä. Arabian tuotteet ovat aina laadukkaita ja haluttuja tuotteita ja sesonkituotteista tulee usein keräilyharvinaisuuksia, joiden arvo nousee nopeasti keräilijöiden keskuudessa. Siten suomalaiseen keramiikkaan sijoittaminen on myös sijoitus suomalaiseen muotoiluun, joka kestää aikaa.

Santa Claus Kuusipuu -muki 0,3 l, Arabia: tuotetiedot

 • Mikron ja konepesun kestävä.
 • Kuusipuu-muki on joulun sesonkituote.

 • Verkkokauppa: Iittala
 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun