Designkaupat.fi
Theo teekuppi alustalla, Stelton
Stelton

Theo teekuppi alustalla, Stelton

28,00€
Steltonin Theo-teekuppi on pelkistetyn japanilaisen tyylin ystävän valinta. Tanskalainen Stelton on perustettu vuonna 1960. Nykyään Steltonin taloustavarat, joissa yksinkertaisen kaunis muotoilu kohtaa käytännöllisyyden, ovat kansainvälisesti tunnettuja. Theo-teekuppi rauhoittaa teehetken Olitpa sitten aamuteen suurkuluttaja tai iltateen vankkumaton kannattaja.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  28,00€
from €28 to €28 1
28 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Steltonin Theo-teekuppi on pelkistetyn japanilaisen tyylin ystävän valinta. Tanskalainen Stelton on perustettu vuonna 1960. Nykyään Steltonin taloustavarat, joissa yksinkertaisen kaunis muotoilu kohtaa käytännöllisyyden, ovat kansainvälisesti tunnettuja.

Theo-teekuppi rauhoittaa teehetken

Olitpa sitten aamuteen suurkuluttaja tai iltateen vankkumaton kannattaja, niin kauniiseen teekuppiin kannattaa panostaa. Steltonin alustalla varustettu Theo-teekuppi on astia, jonka avulla teehetki muuttuu arvokkaaksi ja rauhoittavaksi rituaaliksi. Kupin puhtaat linjat tuovat mieleen sekä skandinaavisen että japanilaisen pelkistetyn tyylikkään muotoilun. Se vie oitis ajatukset itämaisiin teeseremonioihin. Kivinen kuppi tuntuu kädessä ylelliseltä. Sen mukana tulee kaunis, bambusta valmistettu alusta, jonka avulla vältät ikävät rinkulat pöydän pinnassa. Alustaa voi käyttää myös teekupin kantena, jotta tee pysyy lämpimänä. Viileä kivi ja lämmin bambu ovat materiaaleina mielenkiintoinen pari. Kuppi on muodoltaan laakea, joten sitä voi hyvin käyttää myös japanilaisten aterioiden tarjoilussa, kuten kulhona misokeitolle tai alkupalaksi tarjottavien edamame-papujen astiana. Theo-teekuppi nostaa tee- tai ateriahetken arjen yläpuolelle.

Theo-teekuppi on valmistettu mustanruskeasta kivitavarasta. Sen sisäpinta on lasitettu. Kupin vetoisuus on 0,2 litraa. Sen korkeus on 9 senttimetriä ja halkaisija 9 senttimetriä, joten kuppi on kauniin symmetrinen. Theo on paitsi teekuppi, myös kokonainen astiasarja. Steltonin Theo-sarjaan kuuluu muun muassa pressopannu, lautaset, kaadin ja mukeja. Teen ystävä hankkii Theo-teekupin seuraksi kannellisen sokeriastian, upean teekannun ja bambusta valmistetun tarjottimen. Theo-sarjan on suunnitellut kanadalainen Francis Cayouette. Hänen suunnittelemilleen tuotteille on tyypillistä häivähdys teollista tyyliä sekä arjen funktionaalisuus. Cayouette ajattelee suunnitellessaan ensin käyttäjän tarpeita, sitten vasta itse tuotetta, ja tämä ajattelutapa manifestoituu erittäin hyvin Theo-teekupissa.

Kaunis ja kestävä kiviastia

 • Theo-teekupin vetoisuus on kaksi desilitraa. Kupin korkeus on yhdeksän senttimetriä.
 • Kuppi on laadukasta kivitavaraa. Mukana tuleva alunen on valmistettu bambusta.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun