Designkaupat.fi
Rack vaateripustin, musta, House Doctor
House Doctor

Rack vaateripustin, musta, House Doctor

45,28€
House Doctor on kuuluisa suoralinjaisesta, skandinaavisesta, boheemilla ripauksella maustetusta muotoilustaan. Rack-vaateripustin on hyvä esimerkki brändin designista - se on tyylikkään selkeä ja persoonallinen, sekä moderniin, kodikkaaseen sisustukseen sopiva. Rack-vaateripustin - kaunista käytännöllisyyttä Kaipaako kotisi sisustus pientä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-5 päivää
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin
  45,28€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  52,00€
from €45.28 to €52 2
45.28 Makujakauppa hinta tuotteelle
52 Nordic Nest hinta tuotteelle

House Doctor on kuuluisa suoralinjaisesta, skandinaavisesta, boheemilla ripauksella maustetusta muotoilustaan. Rack-vaateripustin on hyvä esimerkki brändin designista - se on tyylikkään selkeä ja persoonallinen, sekä moderniin, kodikkaaseen sisustukseen sopiva.

Rack-vaateripustin - kaunista käytännöllisyyttä

Kaipaako kotisi sisustus pientä, persoonallista ripausta? House Doctorin tuotteet ovat oikea valinta sinulle. Tuotteet luodaan suurella sydämellä rentoihin, moderneihin ja yksilöllisiin koteihin. Voit yhdistellä niitä miten haluat, anna tilaa luovuudellesi! Eteisen takkien ripustamiseen ihana valinta on Rack -vaateripustin. Se on muotoilultaan yksinkertainen ja minimalistinen, ja harkitulla graafisuudellaan se luo tyylikkään yksityiskohdan sisustukseesi. Muotoilun ajattomuus ja selkeys tekee vaateripustimesta helposti yhdisteltävän hyvin erilaisiinkin sisustustyyleihin. Eteisen lisäksi voit käyttää ripustinta esimerkiksi keittiössä. Kauniisiin keittiöpyyhkeisiin yhdistettynä rautainen ripustin antaa mukavan kontrastin ja luonnetta sisustukseesi. Myös toimistossa on tärkeää kiinnittää huomiota yksityiskohtiin - työympäristösi kertoo sinusta paljon toimistossa vierailijoille. Sisäänkäynnin yhteyteen on hyvä varata naulakko vierailijoiden ulkotakeille. Rack-vaateripustimella viestität sanomaa vahvasta, rennosta, tyylikkäästä ja tehokkaasta ilmapiiristä.

Vaateripustin on valmistettu kokonaan raudasta. Se onkin melko jykevää tekoa - kokonaispainoa sulavalinjaiselle naulakolle kertyy 1,70 kilogrammaa. Materiaalivalinnan ansiosta tuote kestää aikaa ja käyttöä erinomaisesti. Se on myös helppo puhdistaa pyyhkimällä kostutetulla liinalla. Värinä on tyylikäs musta, joka on helppo yhdistää moniin eri sisustukseen valittuihin pääväreihin. Ripustimessa on seitsemän vaatekoukkua, joten jo yhden ripustimen avulla saat usealle vaatteelle säilytysratkaisun. Tarvitessasi enemmän tilaa takeille, voit sijoitella seinälle vaikkapa ryhmittymän Rack-vaateripustimista. Naulakon leveys on 60 cm ja korkeus 12 cm. Rack-vaateripustin on oiva valinta kapeisiinkin tiloihin, sillä seinälle ripustettava vaihtoehto ei varasta lattiatilaa.

Kauniit yksityiskohdat luovat tyylikkään kodin

 • Mitat: leveys 60 cm ja korkeus 12 cm
 • Seitsemän koukkua vaatteille
 • Moderni, persoonallinen muotoilu

 • Verkkokauppa: Makujakauppa
 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti
Siirry alkuun