Designkaupat netissä
Koziol PI:P korupuu M, valkoinen ja läpinäkyvä
Koziol

Koziol PI:P korupuu M, valkoinen ja läpinäkyvä

Koziol PI:P korupuu M, pinkki Koziol PI:P korupuu M, valkoinen ja läpinäkyvä Koziol PI:P korupuu M, musta
22,90€
Koziol PI:P korupuu M, valkoinen ja läpinäkyvä Nyt on myynnissä suloinen mutta muotokieleltään hauskan yksinkertainen korupuu, jonka oksalla lepää lintu. Läpinäkyvään puuhun voi ripustaa näytille parhaat korunsa, loput mahtuvat hyvin valkoiselle alustalle. Näyttävä koriste-esine koruille Kun korut eivät ole.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
  22,90€
from €22.9 to €22.9 1
22.9 Inessa hinta tuotteelle

Koziol PI:P korupuu M, valkoinen ja läpinäkyvä

Nyt on myynnissä suloinen mutta muotokieleltään hauskan yksinkertainen korupuu, jonka oksalla lepää lintu. Läpinäkyvään puuhun voi ripustaa näytille parhaat korunsa, loput mahtuvat hyvin valkoiselle alustalle.

Näyttävä koriste-esine koruille

Kun korut eivät ole käytössä, voivat ne riippua näkösällä asunnossa hauskoina katseenvangitsijoina. Tämä Koziolin korupuu on korutelineeksi harvinaisen lystikäs: kuin koru jo itsessään. Koziolin tuotteet tunnetaan leikittelevästä muotokielestään. Ei siis ihme, että yhdellä tämänkin korupuun pyöreistä mutta kapeista oksista istuu pullea pieni lintu, jolla on pitkä pyrstö. Sekä lintu että puun runko ja oksat ovat läpinäkyviä. Puu on sijoitettu ovaalin muotoisen alustan päälle, jotta sen alle voisi sijoittaa sellaiset korut ja pikkuesineet jotka eivät oikein sovi puun oksille nostettaviksi. Alaosa ei ole läpinäkyvä, vaan valkoinen. Koko tuote on valmistettu erittäin kestävästä polypropyleenistä, joka on useille liuottimille vastustuskykyinen muovi. Lumoava korupuu on siis myös helppo pitää puhtaana, kosteapyyhintä puhdistusaineella riittää useimmiten.

PI:P-korupuu ei ole myöskään mikään hutera miniteline. Kauniilla puulla on pituutta jopa 26 ja leveyttä 30 senttimetriä. Sen oksille ja alalautaselle pystyy mahduttamaan tarvittaessa isonkin korukokoelman. Vaihtoehtoisesti puuhun voi ripustaa vain muutaman tärkeimmän luottokorun, joita tarvitsee joka päivä. Puun oksat haarautuvat riittävän moneen osaan, jotta erikokoiset korut myös pysyisivät puussa eivätkä luisuisi pois. Oksille voi ripustaa niin eripituisia kaulakoruja, kauniita rannekoruja, aistikkaita nilkkakoruja kuin vaikkapa hiuskoristeita. Valkoiselle alaosalle taas voi asetella esimerkiksi korvakoruja, rintamerkkejä ja sormuksia. Pienen sivupöydän päälle asetettuna puu on sisustuselementti jo sellaisenaan, ja kampauspöydällä se pitää korusi kauniisti ojennuksessa.

PI:P korupuu: tuotetietoja

 • Korkeus 26 cm ja leveys 30 cm.
 • Valmistettu kestävästä polypropeenimuovista.

 • Verkkokauppa: Inessa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun