Designkaupat.fi
Hee tuoli, valkoinen, Hay
Hay

Hee tuoli, valkoinen, Hay

Hee tuoli, valkoinen, Hay Hee tuoli, harmaa, Hay Hee tuoli, musta, Hay Hee tuoli, fall green, Hay Hee tuoli, rust, Hay
214,00€
Hee tuoli, valkoinen, Hay Valkoinen Hee-tuoli on takuuvarma valinta olohuoneeseen tai vaikka parvekkeelle. Sen raikas design ja mukava muotoilu ilahduttavat ketä tahansa. Hay on tanskalainen design-alan yritys, joka on tunnettu kestävistä materiaaleista ja ympäristöystävällisestä suunnittelusta. Tuotteiden näyttävyys, uniikki design ja laatu ovat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  214,00€
from €214 to €214 1
214 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Hee tuoli, valkoinen, Hay

Valkoinen Hee-tuoli on takuuvarma valinta olohuoneeseen tai vaikka parvekkeelle. Sen raikas design ja mukava muotoilu ilahduttavat ketä tahansa. Hay on tanskalainen design-alan yritys, joka on tunnettu kestävistä materiaaleista ja ympäristöystävällisestä suunnittelusta. Tuotteiden näyttävyys, uniikki design ja laatu ovat Haylle tärkeitä.

Ympäristöystävällistä ja raikasta muotoilua

Hee-tuoli sopii monenlaisiin koteihin ja sen muotoilu säväyttääkin yhtä lailla niin olohuoneessa kuin terassilla tai parvekkeellakin. Hay-valmistajan laatuun ja ympäristöystävällisyyteen voi luottaa. Tuolista on saatavilla valkoisen lisäksi myös muita kauniita värivaihtoehtoja, jotka ovat tumma vihreä, vaalea vihreä, harmaa, musta ja beige. Jokaisen kodin sisustukseen löytyy siis sopiva Hee-tuoli. Kaiken lisäksi Hee on pinottava malli, mikä tekee useamman Hee-tuolin käytöstä helppoa ja vaivatonta esimerkiksi puutarhassa, kun tuolit on helppo siirtää sivuun. Tuolin pinta on galvanoitu, minkä jälkeen sille on annettu jauhemaalauskäsittely. Tämä tekee Hee-tuoleista erityisen säänkestäviä ja siksi ne soveltuvatkin niin hyvin myös ulkokäyttöön. Suunnittelussa on otettu huomioon istumisen mukavuus, mutta voit lisätä pehmeyttä hankkimalla tuoleille istuintyynyt. Olitpa sitten sisällä tai ulkona, Hee luo kotiisi uudenlaista istumisen mukavuutta.

Laadukkaat Hee-tuolit edustavat selkeää skandinaavista muotoilua ja tuovat mukanaan suoraviivaista tyylikkyyttä kotiin kuin kotiin. Tyylikkyys ei yksinään ole riittänyt Haylle tämän tuolin suunnittelun päämääräksi, sillä idea Hee-tuolin luomiseen lähti ajatuksesta luoda tyylikäs, mutta myös ehdottoman ympäristöystävällinen tuoli. Hee-tuolin valmistukseen on käytetty vain ja ainoastaan yhtä materiaalia, joten sen valmistus ei vaadi eri raaka-aineiden kuljetusta paikasta toiseen ja on näin huomattavasti ystävällisempää ympäristölle. Hee-tuolin jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty. Se on valmistettu 11 cm paksusta metallilangasta ja sen ilme on kevyt ja leikkisä, mutta käytettävyydestä ei ole tingitty. Hay vastustaa kertakäyttökulttuuria ja tavaroiden pois heittämistä, ja nämä arvot todella näkyvät kestävässä Hee-tuolissa.

Design ja laatu yhdessä

 • Raikas ja leikkisä muotoilu tekee vaikutuksen
 • Jauhemaalattu teräs on laadukas ja kestävä materiaali

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun