Designkaupat.fi
Wood Knot 2-Pakkaus, By Wirth
By Wirth

Wood Knot 2-Pakkaus, By Wirth

Wood Knot 2-Pakkaus, Musta Tammi, By Wirth
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Wood Knot ripustin on yksinkertainen ja selkeä seinään asennettava koukku, johon voi laittaa roikkumaan mitä tahansa vaatteista paperirullatelineisiin. Wood Knot puisen koukun on suunnitellut Signe Wirth Engelund. Koukkujen materiaali on tammi, ja niitä myydään kahden kappaleen paketeissa.

 

Wood Knot koukun mitat:

  • Halkaisija: 2,7 cm
  • Korkeus: 2 cm

 

Wood Knot koukkuja saa tällä hetkellä ainakin kolmessa eri värissä: tammen värisenä, mustana sekä tumman ruskeaksi petsattuna.

 

Wood Knot koukut ovat todella luovasti käytettävissä sisustuksessa. Esimerkiksi eteisen tai verran seinään niistä voi koota täysin vapaan muodostelman tai tietyn kuvion, vain mielikuvitus on rajana. Pieni koko mahdollistaa myös pyyhkeiden ja muiden pienellä lenkillä varustettujen asioiden ripustamisen, toisin kuin suositut Muuton Dots-koukut, joiden suuri koko rajoittaa ripustettavia asioita.

 

Wood Knot koukut ovat pitkäikäisiä ja seinällä kestäviä. Ripustetut asiat pysyvät niissä hyvin, ja sen pyöreä muoto on hellä ripustetuille tekstiileille. Koukkujen asennuksessa täytyy ottaa huomioon seinämateriaali, hankkia siihen sopivat kiinnikkeet, jolloin lopputulos on kestävä ja vankka.

4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun