La Stanza Dello Scirocco Seinäkello, Valkoinen, Alessi
Alessi

La Stanza Dello Scirocco Seinäkello, Valkoinen, Alessi

La Stanza Dello Scirocco Seinäkello, Teräs, Alessi La Stanza Dello Scirocco Seinäkello, Musta, Alessi
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(1)
 

La Stanza Dello Scirocco Seinäkello valkoinen, Alessi

Jos seinäkellosi tulisi olla muutakin kuin tusinatuote, on tämä Alessin kello mahtavan hieno ajannäyttäjä. Olet sitten minimalisti tai graafisen ilmeen ystävä, sopii kello sisustuksen kruunuksi.

Tyylikästä leikittelyä geometrialla

Tyypillinen seinäkello on ollut jo vuosikymmeniä ympyrän muotoinen kiekko, johon tasatunnit on merkitty. Italialainen Alessi panostaa kuitenkin tuotteissaan käytettävyyden lisäksi myös kauniisti moderniin muotoiluun. Siksi La Stanza Dello Scirocco on suunniteltu erilaiseksi: kuusikolmion muotoiseen kellotauluun on kyljistään kiinnitetty pienempiä suorakulmioita. Näihin suorakolmioihin on puolestaan kiinnitetty reunoistaan toisia suorakulmioita. Lopputuloksena on miellyttävän epäsymmetrinen kokonaisuus, joka tuo mieleen materiaalin hallitun hajoamisen. Alessilla on myynnissä myös samalla periaatteella koottuja kulhoja ja vateja, jos haluat sisustaa yhteneväisillä elementeillä vaikka keittiössä tai olohuoneessa. Tässä mallissa kellon viisarit ovat valkoiset, eikä tauluun ole merkitty numeroita tai edes minuuttiviivastoa. Pelkistetty kellotaulu sointuu erikoiseen muotoiluun, sillä se estää kokonaisuuden muuttumisen levottomaksi. Kellon tyylikkään värin taustalla on ruostumaton teräs.

La Stanza Dello Scirocco -kelloa on saatavilla neljässä eri värissä. Tämä malli on musta sointuvilla lisäväreillä. Kellotauluun ja osaan suorakulmioista on valittu erilaisia harmaan sävyjä, näin kulmikkaaseen muotoiluun syntyy hieman hillittyä elävyyttä. Kellon korkeus on 46 ja leveys 33,5 senttimetriä, joten se tarvitsee jonkin verran tilaa ympärilleen seinältä. Koska valmistusmateriaali on ruostumatonta terästä, voi seinäkellolle ennustaa pitkää käyttöikää. Ajattomuutta tukee myös La Stanza Dello Sciroccon vähäeleinen design. Vaikka kellotaulun rakenne on omintakeinen, on sen muotokielen selkeä eleettömyys viehättävän ajatonta. Jos kaipaat erottuvaa kelloa, joka ei kuitenkaan pidä melua itsestään, on tämä kellosi!

La Stanza Dello Scirocco Seinäkello: tuotetietoja

  • Koko: 46 x 33,5 cm.
  • Materiaali: ruostumaton teräs.
  • Väri: valkoinen tehostevärein.
4.0 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun