Designkaupat.fi
About a Chair tuoli, AAC22, musta - tammi, Hay
Hay

About a Chair tuoli, AAC22, musta - tammi, Hay

About a Chair tuoli, AAC22, musta - tammi, Hay About a Chair tuoli AAC22, harmaa- saippuoitu tammi, Hay
286,00€
About A Chair tuoli, musta - tammi, Hay About A Chair -tuoli on saanut alkunsa suunnittelija Hee Wellingin ja Hayn yhteistyöstä. Tuoli sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin modernin ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta. Suosituimpia kohteita ovatkin esimerkiksi kahvilat, toimistot ja kodit. Tanskalaista muotoilua parhaimmillaan Hay on tanskalainen yritys, joka suunnittelee.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  286,00€
from €286 to €286 1
286 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

About A Chair tuoli, musta - tammi, Hay

About A Chair -tuoli on saanut alkunsa suunnittelija Hee Wellingin ja Hayn yhteistyöstä. Tuoli sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin modernin ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta. Suosituimpia kohteita ovatkin esimerkiksi kahvilat, toimistot ja kodit.

Tanskalaista muotoilua parhaimmillaan

Hay on tanskalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ja näyttäviä huonekaluja. About A Chair kuuluu yrityksen suosituimpiin tuotteisiin. Koska tuolista tuli myyntimenestys, alettiin sitä valmistaa vuonna 2014 jopa 14 uudessa värissä. Koska About A Chair -tuolin muoto on moderni, se sopii hyvin yhteen monien eri huonekalujen kanssa. Tuoleja voi käyttää niin ruokapöydän tuoleina, toimistossa, olohuoneessa kuin vaikkapa lukunurkkauksessakin. Tuolit valmistetaan tammesta, joka tunnetaan erityisen kestävänä materiaalina. Istuinosa on polypropyeenia. Värivaihtoehtojen joukossa on esimerkiksi valkoinen, mattalakattu tammi, harmaa ja musta. Värikkäämpiin ja rohkeampiin sisustuksiin sopivat taas vaikkapa oranssi, punainen tai tiilenruskea. About A Chair -tuoleja on siis jokaiseen lähtöön. Tuoli on helppo tapa luoda uutta, tyylikästä ilmettä tilaan kuin tilaan.

About A Chair ei ole pelkkä tuoli, vaan se on paljon enemmän. Tanskalainen muotoilija Hee Wellington aloitti yhteistyön Hayn kanssa ja onnistui luomaan tämän käytännöllisen, mutta kauniin mestariteoksen. Yksinkertainen, funktionaalinen ja muotokieleltään puhdas tuoli miellyttää taatusti jokaisen silmää. Ei siis olekaan ihme, että About A Chair on onnistunut nousemaan Hayn suosikkituotteiden listalle. Tuolin valmistuksessa on ajateltu käytännöllisyyden lisäksi myös kestävyyttä. Kun materiaalina käytetään vain parhaita ja kestävimpiä tuotteita, voidaan silloin todeta huonekalun olevan käyttäjäystävällinen. Näitä tuoleja ei myöskään tarvitse olla vaihtamassa kaiken aikaa, sillä ne kestävät katsetta ja aikaa näyttäen modernilta yhä vuosien päästäkin.

Parasta laatua ja muotoilua

 • Tammi on kestävä materiaali
 • Tuolista on runsaasti eri värivaihtoehtoja
 • Väri: musta / tammi

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun