Designkaupat.fi
About A Stool AAS38, musta, Hay
Hay

About A Stool AAS38, musta, Hay

About a Stool AAS38 baarituoli, valkoinen, Hay About A Stool AAS38, musta, Hay
231,00€
(0)
About A Stool AAS38 on uusi tulokas Hayn suosittuun About A Chair -tuolikokoelmaan. About A Stool AAS38 -baarituolin ilmava muotoieli syntyy keveän näköisestä teräsjalustasta ja yksinkertaisesta polypropyleeni-istuinosasta. Tuoli sopii niin keittiön baaripöydän ympärille kuin vaikka olohuoneeseenkin. Tyylikästä muotoilua kotiin Hayn valmistama.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  231,00€
from €231 to €231 1
231 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
About A Stool AAS38, musta, Hay hinnan kehitys

About A Stool AAS38 on uusi tulokas Hayn suosittuun About A Chair -tuolikokoelmaan. About A Stool AAS38 -baarituolin ilmava muotoieli syntyy keveän näköisestä teräsjalustasta ja yksinkertaisesta polypropyleeni-istuinosasta. Tuoli sopii niin keittiön baaripöydän ympärille kuin vaikka olohuoneeseenkin.

Tyylikästä muotoilua kotiin

Hayn valmistama About A Stool AAS38 on erittäin tyylikäs baarijakkara, joka sopii koristamaan jokaista keittiötä. Tämä tuoli on tehty yhteistyössä Hayn ja tanskalaisen muotoilijan Hee Wellingin välillä. Siinä on kiinnitetty huomiota jokaiseen pieneenkin yksityiskohtaan ja haluttu käyttää ainoastaan laadukkaita materiaaleja. About a stool -tuolin idea on syntynyt siitä tarpeesta, että on haluttu tehdä yksinkertainen ja käytännöllinen, mutta samalla hyvin moderni keittiöntuoli. Sen tulisi toimia keittiössä ruokapöydän tai baaripöydän tuolina. Sen lisäksi tuolia tulisi voida käyttää myös esimerkiksi neuvotteluhuoneissa. Näistä ajatuksista syntyi About a stool -tuolisarja, jota löytyy tänä päivänä monessa eri värissä. Tuolin jalusta on täyspuuta ja sen istuinosa on polypropyleenia. Tuoli on siis valmistettu kestävistä materiaaleista.

About a stool, AAS38 tuoli sopii kaikista parhaiten 90 cm korkean pöydän kaveriksi. Tuolin muotokielen vuoksi sitä voi kuitenkin käyttää monessa muussakin paikassa. Tuoli on siis hyvin monimuotoinen ja käytännöllinen. On myös mahdollista käyttää näitä tuoleja vaikkapa mahdollisesti kotoa löytyvästä baarista. Ne tuovat hieman luksusta kotioloihin ja saavat juomatkin maistumaan paremmalta. About a Stool AAS38 on kaikin puolin laadukas ja moderni kokonaisuus, joka täydentää jokaisen kodin sisustuksen. Harmaan ja mattalakatun tammen värinen tuoli sopii loistavasti yhteen kaikkien värien kanssa. Sen muotokieli myös sulautuu yhteen useiden eri huonekalujen kanssa.

Kestävä ja laadukas

 • Upea moderni muotoilu
 • Sopii hyvin niin kotiin kuin työpaikallekin

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun