Designkaupat.fi
Visu tuoli, metallijalusta, valkoinen, Muuto
Muuto

Visu tuoli, metallijalusta, valkoinen, Muuto

Visu tuoli, metallijalusta, musta, Muuto Visu tuoli, metallijalusta, harmaa, Muuto Visu tuoli, metallijalusta, valkoinen, Muuto
211,00€
15% alennusta 249,00€
(0)
Muuton kevytrakenteinen Visu-tuoli on tyylikäs vaihtoehto istuimeksi moneen kotiin. Tanskalainen Muuto on pirteä tekijä pohjoismaisessa muotoilukentässä - sen nimi tuleekin suomenkielisestä sanasta Muutos. Yrityksen design on sekä käytännöllistä että kaunista. Pohjoismaisen elegantti Visu-tuoli Muuton Visu-tuoli on yhtä aikaa ajaton.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  211,00€
  249,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  249,00€
from €211 to €249 2
211 Rum21 Design hinta tuotteelle
249 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
Visu tuoli, metallijalusta, valkoinen, Muuto hinnan kehitys

Muuton kevytrakenteinen Visu-tuoli on tyylikäs vaihtoehto istuimeksi moneen kotiin. Tanskalainen Muuto on pirteä tekijä pohjoismaisessa muotoilukentässä - sen nimi tuleekin suomenkielisestä sanasta Muutos. Yrityksen design on sekä käytännöllistä että kaunista.

Pohjoismaisen elegantti Visu-tuoli

Muuton Visu-tuoli on yhtä aikaa ajaton ja nykyaikainen istuin. Visun puinen istuinosa on kiinnitetty siroihin metallijalkoihin, ja lopputuloksena on ilmavan oloinen, herkkä tuoli. Visu on sellainen kuin sinä haluat: se sekä sulautuu huomaamattomasti kodin sisustuksen osaksi että toimii huoneen veistoksellisena keskipisteenä. Visun on suunnitellut suomalainen muotoilija Mika Tolvanen. Hänen päämääränään oli suunnitella perustuoli, joka on kuitenkin omaleimainen, jonka ulkonäkö ei vanhene vuosien saatossa, joka on käytössä mukava ja jota ei yksinkertaisesti tee mieli vaihtaa toiseen. Visu-tuoli sopii erinomaisen hyvin työhuoneen tuoliksi tai isomman koululaisen työpisteelle, sillä Tolvanen on kiinnittänyt tuolin muotoilussa huomiota sen ergonomiaan. Elegantti Visu käy mainiosti myös ruokapöydän tuoliksi. Yksityiskotien lisäksi Visu sopii hyvin työpaikoille esimerkiksi neuvotteluhuoneen istuimeksi.

Visun istuinosa on valmistettu muotoon prässätystä, maalatusta saarnivanerista ja alusta maalatusta teräksestä. Tuolin leveys on 45,5 senttimetriä ja korkeus 80,5 senttimetriä. Istuinkorkeus on 44 senttimetriä ja istumasyvyys 50 senttimetriä. Metallisilla jaloilla seisovan version lisäksi tuolista on olemassa muitakin vaihtoehtoja. Saatavilla on esimerkiksi Visu puisella jalustalla, kätevästi pyörien päällä liikkuva Visu-työtuoli sekä matala, elegantti lepotuolityyppinen Visu. Valkoisen vaihtoehdon lisäksi Visun voi hankkia kotiin monessa muussakin värissä. Pidät Visu-tuolisi puhtaana kostean ja puhtaan liinan avulla. Tahroihin voi käyttää miedon pesuaineen ja veden sekoitusta. Visu-tuolissa kulminoituvat Muuton arvot: selkeä ulkoasu, käytännöllisyys ja vanhojen käsityöperinteiden arvostaminen.

Siro mutta tukeva istuin

 • Ergonomisesti muotoiltu, sopii hyvin työtuoliksi.
 • Valkoiseksi maalattua saarnia ja terästä.

 • Verkkokauppa: Rum21 Design
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun