Designkaupat.fi
Forged Koukku 12 cm, Musta, House Doctor
House Doctor

Forged Koukku 12 cm, Musta, House Doctor

Forged Koukku 12 cm, Musta, House Doctor
3,89€
14% alennusta 4,50€
Forged Koukku 12 cm, Musta, House Doctor House Doctorin Forged-koukku on hauska pieni sisustuselementti seinällesi. Tanskalainen House Doctor on valmistanut kohta kahdenkymmenen vuoden ajan kekseliäitä ja trendikkäitä, mutta arjen kiireessä hyvin toimivia kodintuotteita. Forged-koukku puhuttelee teollisen tyylin ystävää House Doctor -merkin Forged-koukku.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-5 päivää
  4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin
  3,89€
from €3.89 to €3.89 1
3.89 Makujakauppa hinta tuotteelle

Forged Koukku 12 cm, Musta, House Doctor

House Doctorin Forged-koukku on hauska pieni sisustuselementti seinällesi. Tanskalainen House Doctor on valmistanut kohta kahdenkymmenen vuoden ajan kekseliäitä ja trendikkäitä, mutta arjen kiireessä hyvin toimivia kodintuotteita.

Forged-koukku puhuttelee teollisen tyylin ystävää

House Doctor -merkin Forged-koukku on pieni mutta kätevä ratkaisu kotiisi, kun kaipaat hieman lisää näppärää säilytystilaa, mutta et halua kiinnittää seinillesi rumia koukkuja. House Doctorin sisustusfilosofiaan kuuluu se, että tuotteet eivät ole turhan muodollisia ja vakavia. Forged-koukunkin muotoilu saattaa tuoda mieleen monia erilaisia mielleyhtymiä: joku näkee siinä nahkaisesta remmistä otettua inspiraatiota, toinen mummolan piharakennuksista tutun itse taotun yksinkertaisen rautaisen koukun. Forged-koukun muotoilu on yksinkertainen, joten se sopii moneen huoneeseen ja tarkoitukseen: eteiseen kaikkein käytetyimpien takkien ripustamista varten, makuuhuoneeseen aamutakin vakiopaikaksi tai keittiöön pyyhekoukuksi. Teollisen tyylin ystävä kiinnittää Forged-koukun vaikka olohuoneen seinälle ja ripustaa siihen perinteisestä työmaalampusta inspiraatiota ottaneen valaisimen. Forged-koukku toimii minimalistisen sisustuksen ystävän kodissa, mutta sulautuu myös romanttisempaankin ympäristöön.

House Doctorin Forged-koukun korkeus on 12 senttimetriä. Kokonsa puolesta se toimii hyvin pienissä tiloissa, mutta näyttävän muotoilunsa ansiosta se ei jää seinäkukkaseksi avarammallakaan seinällä. Koukku on valmistettu raudasta, joten se on hyvin jämerää tekoa ja se on helppo pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla. Koukku ei kuitenkaan ole vedenkestävä, eli sitä ei kannata kiinnittää kosteisiin tiloihin tai ulkotiloihin. Jos musta väri ei sovi yhteen sisustusmakusi kanssa, niin Forged-koukku on saatavilla myös näyttävän messingin tai herkän hopean värisenä. Kauniin yksinkertainen koukku toimii hyvin yksittäisenä sisustusesineenä, mutta monta koukkua samalle seinälle kiinnitettynä muodostavat näyttävän kokonaisuuden.

Yksinkertainen ja tyylikäs koukku

 • Koukun korkeus on 12 senttimetriä.
 • Tukeva koukku on valmistettu raudasta.
 • Väri: musta

 • Verkkokauppa: Makujakauppa
 • Toimitusaika: 2-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun