Designkaupat.fi
Ledge Hylly, Musta, House Doctor
House Doctor

Ledge Hylly, Musta, House Doctor

Ledge Hylly, Valkoinen, House Doctor Ledge Hylly, Musta, House Doctor Ledge Hylly, Messinki, House Doctor
22,00€
Musta, yksinkertainen, tyylikäs. Siinä kolme adjektiivia, jotka kuvaavat tätä House Doctor Ledge hyllyä. Less is more- suunnittelua, joka yksinkertaisuudessaan puolustaa paikkaansa jokaisessa kodissa. Tyyliä pikku rahalla. Minimalistinen ja raudanluja säilytysratkaisu Miksi tehdä sisustamisesta monimutkaista, kun käytettävissä on yksinkertaisiakin ratkaisuja. Tanskalainen House Doctor on tunnettu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  22,00€
from €22 to €22 1
22 Nordic Nest hinta tuotteelle

Musta, yksinkertainen, tyylikäs. Siinä kolme adjektiivia, jotka kuvaavat tätä House Doctor Ledge hyllyä. Less is more- suunnittelua, joka yksinkertaisuudessaan puolustaa paikkaansa jokaisessa kodissa. Tyyliä pikku rahalla.

Minimalistinen ja raudanluja säilytysratkaisu

Miksi tehdä sisustamisesta monimutkaista, kun käytettävissä on yksinkertaisiakin ratkaisuja. Tanskalainen House Doctor on tunnettu sisustustuotteidensa yksinkertaisuudesta, persoonallisuudesta sekä provokatiivisuudesta. Musta Ledge hylly on tyylikäs esimerkki siitä, mitä less is more -ajattelu voi tuottaa. House Doctor tarjoaa nimensä mukaisesti lääkkeitä kodin sisustuksen parantamiseen. Ledge hylly on valmistettu mustaksi maalatusta raudasta pokkaamalla. Se kiinnitetään seinälle kolmesta pisteestä, joka takaa vakaan kiinnityksen. Huomioitava on kuitenkin kiinnitettävän seinän materiaali. Hyllyn leveys on 43 cm, korkeus 4 cm ja syvyys 11,5 cm. Se soveltuu pienikokoisten tavaroiden säilytykseen. Hyllyn sivut ja etureuna on taivutettu ylös, joka estää tavaroiden vierimisen lattialle. Kulmat on pyöristetty käyttöturvallisuuden parantamiseksi. Tinkimätön ja provokatiivinen muotoilu tuo asennetta sisutukseen. Musta väri muodostaa myös hienon kontrastin vaaleisiin seiniin.

House Doctor sisustussuunnittelutoimiston ideana on tarjota oikeat lääkkeet kodin sisutuksen ongelmiin. Yksinkertainen ja provokatiivinen tyyli on tunnusomaista myös tälle Ledge hyllylle. Erinomainen esimerkki myös siitä ajatuksesta, että sisustamisen uusi trendi on ennemminkin tavaroiden rohkea sekoittaminen keskenään kuin niiden sovittaminen toisiinsa. Yhtiö antaakin varoituksen; heidän tuotteensa saattavat olla koukuttavia ja aiheuttaa sydämen tykytystä! Uskallus olla oma itsensä ja asenteensa näyttäminen antavat kuvan sisutuksen määrätietoisuudesta ja pienet yksityiskohdat muodostavat kokonaisuuden. Ledge hyllyn voi sijoittaa minne tahansa asunnossa, jos haluat huomiota herättävän, pysäyttävän yksityiskohdan. Yhdistä rohkeasti mihin tahansa väriin, kontrasti on taattu. Pohjoismaista suunnittelun raikkautta pienellä rahalla.

Sisustuksen uusi trendi

 • Yksinkertainen suunnittelu yksityiskohtia myöten
 • Tukeva ja helppo kiinnitys
 • Musta väri luo asennetta
 • Väri: Musta

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun