Designkaupat.fi
Loop Stand pukkijalat, 2 kpl, valkoinen, Hay
Hay

Loop Stand pukkijalat, 2 kpl, valkoinen, Hay

Loop pukkijalat, 2 kpl, Hay Loop Stand pukkijalat, 2 kpl, valkoinen, Hay Loop Stand pukkijalat, 2 kpl, harmaa, Hay Hay Loop Stand pukkijalat, korkea, musta, 2 kpl
231,00€
Tanskalaisen Leif Jørgensenin suunnittelemat monikäyttöiset Loop Stand pukkijalat ovat nousseet muiden Loop Stand - sarjan tuotteiden ohella nopeasti pelkistetyn modernin skandinaavisen sisustuksen ja designin huipulle, ja sisustajien suosioon. Loop Stand - modernit pukkijalat Tanskalainen arkkitehti Leif Jørgensen on tunnettu muun muassa yhteistyöstään.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  231,00€
from €231 to €231 1
231 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Tanskalaisen Leif Jørgensenin suunnittelemat monikäyttöiset Loop Stand pukkijalat ovat nousseet muiden Loop Stand - sarjan tuotteiden ohella nopeasti pelkistetyn modernin skandinaavisen sisustuksen ja designin huipulle, ja sisustajien suosioon.

Loop Stand - modernit pukkijalat

Tanskalainen arkkitehti Leif Jørgensen on tunnettu muun muassa yhteistyöstään Pohjoismaiden Diesel-liikkeiden sekä huonekaluja valmistaman Hay-merkin kanssa. Hayn kanssa yhteistyössä on syntynyt muun muassa maailmanlaajuista suosiota niittänyt Loop Stand -sarja, johon kuuluu muun muassa Loop Stand - pukkijalat. Pukkijalat ovat nopeasti nousseet suunnittelusta ja muotoiluista kiinnostuneiden sisustajien suosikiksi pelkistetyn tyylillisen muotoilunsa ja monipuolisuutensa ansiosta. Pukkijaloista syntyy pöytälevyä vaihtamalla lukematon määrä erilaisia, jokaiseen sisustukseen soveltuvia pöytiä - voit siis luoda jokaiseen tilaan ja sisustukseen täydellisesti soveltuvan pöydän mieltymystesi mukaan! Loop Stand -pukkijalat on valmistettu laadukkaasta, helposti puhdistettavasta jauhemaalatusta teräksestä, ja ne ovat 72 cm korkeat. Pukkijalkojen enimmäiskuormitus on 100 kg, mikä tekee jaloista erittäin tukevat ja turvalliset käyttää myös lapsiperheissä, tai tiloissa, joissa pöydälle halutaan voida laskea suuria määriä tavaroita.

Loop Stand -tuotesarjan inspiraationa on moderni ote perinteisiin pukkijalkoihin, jotka ovat olleet vuosikymmenestä toiseen olleet skandinaavisen ja perinteisen sisustuksen kulmakivi. Pukkijalat ovat saaneet uuden elämän Leif Jørgensenin käsissä Loop Stand -sarjan muodossa. Monipuolisesta sarjasta löytyy sisustusratkaisuja niin naulakoiden kuin pöytien ja Loop Stand -pukkijalkojen muodossa. Sarjasta on mahdollista koota moderni, katsetta kestävä kokonaisuus kotiin tai toimistoon. Loop Stand -pukkijalat sopivat loistavasti niin klassiseen kuin moderniin sisustukseen, oli sisustustyylisi skandinaavinen, pelkistetty tai teollinen, jotain näiden väliltä, tai jotain aivan muuta. Loop Stand -sarjan puhdas tyylillinen ilme tekee pukkijaloista muuntautumiskykyisen ja kestävän vaihtoehdon.

Loop Stand -pukkijalat ovat kolmijalkainen versio perinteisistä pukkijaloista.

 • Enimmäiskuormitus 100 kg.
 • Loop Stand - pukkijalat on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä.
 • Korkeus 72 cm

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun