Designkaupat.fi
Kirjoitusalusta 45 x 62 cm, Musta, Ørskov, Orskov
Orskov

Kirjoitusalusta 45 x 62 cm, Musta, Ørskov, Orskov

Kirjoitusalusta 45 x 62 cm, Ruskea, Ørskov, Orskov Kirjoitusalusta 45 x 62 cm, Musta, Ørskov, Orskov Kirjoitusalusta 45 x 62 cm, Musta/Valkoinen, Ørskov, Orskov
50,00€
25% alennusta 67,00€
(1)
Kirjoitusalusta 45 x 62 cm, Musta, Ørskov Kirjoitusalustaa tarvitaan jokaisessa kotitoimistossa, sillä muistiinpanojen tekeminen suoraan pöydän pintaa vasten ei kannata. Huolella valittu alusta, kuten tämä nahkainen Ørskovin tuote, kestää aikaa ja trendejä. Hillittyä tyyliä työpöytään Tuleeko muistiinpanoistasi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  50,00€
  67,00€
from €50 to €50 1
50 Royal Design hinta tuotteelle
Kirjoitusalusta 45 x 62 cm, Musta, Ørskov, Orskov hinnan kehitys

Kirjoitusalusta 45 x 62 cm, Musta, Ørskov

Kirjoitusalustaa tarvitaan jokaisessa kotitoimistossa, sillä muistiinpanojen tekeminen suoraan pöydän pintaa vasten ei kannata. Huolella valittu alusta, kuten tämä nahkainen Ørskovin tuote, kestää aikaa ja trendejä.

Hillittyä tyyliä työpöytään

Tuleeko muistiinpanoistasi epäselviä, koska kirjoitat epätasaista pöydän pintaa vasten? Entä onko joskus käynyt niin ikävästi, että kynästä on päässyt mustetta paperin läpi pöytään? Vai haluatko työpisteesi huokuvan ajatonta eleganssia päivittäin? Tässä on kirjoitusalusta, joka on sekä käytännöllinen että hieno, ja suojelee vielä pöydän pintaa sotkeutumiselta. Ørskovin alustaa on saatavilla muissakin väreissä, mutta mustana se sopii useimpiin sisustuksiin. Kirjoitusalusta on reilun kokoinen, sen korkeus on 45 ja leveys 62 senttimetriä. Tuotteen laatua ilmentää etenkin se, että se on valmistettu aidosta nahasta. Sinun ei tarvitse enää käyttää hauraita muovialustoja. Alusta on sekä kestävä että tarvittaessa pestävä: nahka puhdistuu käytännössä aina pyyhkimällä kostealla liinalla. Parhaimmillaan saat tästä kirjoitusalustasta vuosiksi hyvän toimiston ryhdistäjän sopuhintaan.

Ørskov pyrkii yhdistämään käytännöllisiin käyttöesineisiin selkeälinjaisen ilmeen, eikä kirjoitusalusta ole tästä poikkeus. Se on yksinkertainen suorakaide, joka koostuu kuitenkin kolmesta yhteen liitetystä nahkapalasta. Palaset on myös tikattu asiallisen suoraan ja tyylikkäästi tuotteen oikealta puolelta. Näin todella yksinkertainenkin tuote kertoo tarinaa luotettavuudesta ja ajattomuudesta. Monikäyttöinen alusta on mahdollista sijoittaa kirjoitus- tai tietokonepöydälle vakikalusteeksi, tai sen voi ottaa esille vain tarvittaessa. Jos teet töitä kotona ruokapöydän ääressä, voi kirjoitusalustan kiikuttaa paikalle toimistoaikoina. Kun ruokapöytä on ruokailukäytössä, voi alusta tehdä siksi aikaa tilaa pöytäliinoille ja lautasten alusille. Kirjoitusalustasta on moneksi kotona tai konttorissa.

Musta kirjoitusalusta: tuotetiedot

 • Valmistettu aidosta nahasta.
 • Yksinkertainen mutta huolellinen muotoilu.
 • Riittävän suurikokoinen: 45 cm leveä, 62 cm korkea.

 • Verkkokauppa: Royal Design
 • Toimitusaika: 4-9 päivää
 • Toimituskulut: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti
1.0 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun