Designkaupat.fi
Louis Ghost tuoli, kirkas, Kartell
Kartell

Louis Ghost tuoli, kirkas, Kartell

Louis Ghost tuoli, kirkas, Kartell
330,00€
Kartellin Louis Ghost -tuoli on yksi harvoista 2000-luvulla suunnitelluista huonekaluista, jotka ovat jo nousseet ikonin asemaan. Italialainen Kartell on valmistanut tuotteita muovista jo 1940-luvulta alkaen. Louis Ghost -tuolissa menneisyys kohtaa nykypäivän Ranskalainen designer Philippe Starck suunnitteli Louis Ghost -tuolin Kartellille vuonna 2002, ja tuotteesta tuli pian kansainvälinen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  330,00€
from €330 to €330 1
330 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Kartellin Louis Ghost -tuoli on yksi harvoista 2000-luvulla suunnitelluista huonekaluista, jotka ovat jo nousseet ikonin asemaan. Italialainen Kartell on valmistanut tuotteita muovista jo 1940-luvulta alkaen.

Louis Ghost -tuolissa menneisyys kohtaa nykypäivän

Ranskalainen designer Philippe Starck suunnitteli Louis Ghost -tuolin Kartellille vuonna 2002, ja tuotteesta tuli pian kansainvälinen hitti. Istuin on tällä hetkellä Componibili-säilytyskalusteen ohella yksi Kartellin tunnetuimmista tuotteista. Starck haki tuoliin inspiraatiota vanhoista ranskalaisista uusklassisista nojatuoleista. Klassisten linjojen ja nykyaikaisen materiaalin muodostama ristiriita on tämän tuolin vetonaula. Louis Ghost valmistetaan kokonaan muovista, ja se saattaa siksi näyttää rakenteeltaan hennolta, mutta todellisuudessa tuoli on erittäin vankkaa tekoa. Se on myös mukava istua, ja ehkä juuri siksi moni on valinnut Louis Ghostin tuoliksi työpisteelleen. Käsinojilla varustettu istuin sopii mainiosti myös muuhun käyttöön, kuten ruokapöydän tuoliksi. Louis Ghost on tuttu näky myös pukeutumispöytien istuimena. Tässä käytössä se saa usein päälleen lampaantaljan, joka viimeistelee ylellisen vaikutelman.

Kirkas, läpinäkyvä Louis Ghost on helppo yhdistää monenlaiseen kodin sisustukseen. Yksinkertainen materiaali tekee tuolista pelkistettyyn sisustukseen sopivan, mutta toisaalta barokkihenkiset linjat sointuvat yhteen rönsyilevämmänkin sisustusmaun kanssa. Tuoli on valmistettu polykarbonaatista, joten se on hyvin kestävä, helppo pitää puhtaana ja sopii mainiosti myös ulkokäyttöön. Useamman Louis Ghostin voi pinota, ja muovinen istuin on luonnollisesti kevyt liikutella paikasta toiseen. Tuolin korkeus on 94 senttimetriä, leveys 54 senttimetriä, syvyys 55 senttimetriä ja istumakorkeus 47 senttimetriä. Tuolia on saatavissa myös muissa väreissä. Kartell on tehnyt Louis Ghostista pienemmän version myös lapsille - tuoli kulkee nimellä Lou Lou Ghost.

Klassikko, joka on myös kätevä

 • Valmistettu tukevasta polykarbonaatista.
 • Helppo pitää puhtaana.
 • Sopii hyvin myös ulkokäyttöön.
 • Väri: kirkas

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun