Designkaupat.fi
Masters baarijakkara, harmaa, Kartell
Kartell

Masters baarijakkara, harmaa, Kartell

Masters baarijakkara, valkoinen, Kartell Masters baarijakkara, oranssi, Kartell Masters baarijakkara, salvianvihreä, Kartell Masters baarijakkara, harmaa, Kartell Masters baarijakkara, musta, Kartell
307,00€
15% alennusta 362,01€
(0)
Masters baarijakkara, harmaa, Kartell Kartellin Masters-baarijakkara on kuin koru. Italialainen Kartell täyttää pian kunnioitettavat 70 vuotta. Yritys valmisti aluksi lähinnä autoteollisuuden tuotteita, mutta siirtyi pian valmistamaan myös huonekaluja, valaisimia ja muita sisustustavaroita. Veistoksellinen Masters-baarijakkara kruunaa kodin Kartellin valkoinen Masters-baarijakkara on jokaisen designin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  307,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  307,00€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

  Halvin yksikköhinta
  362,00€
  65 cm
  5,57 € / cm
from €307 to €362 3
307 Rum21 Design hinta tuotteelle
307 Rum21 Design hinta tuotteelle
362 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Masters baarijakkara, harmaa, Kartell

Kartellin Masters-baarijakkara on kuin koru. Italialainen Kartell täyttää pian kunnioitettavat 70 vuotta. Yritys valmisti aluksi lähinnä autoteollisuuden tuotteita, mutta siirtyi pian valmistamaan myös huonekaluja, valaisimia ja muita sisustustavaroita.

Veistoksellinen Masters-baarijakkara kruunaa kodin

Kartellin valkoinen Masters-baarijakkara on jokaisen designin ystävän unelma. Tuolin muotoihin on nimittäin saatu inspiraatiota kolmesta tunnetusta klassikkotuolista. Mastersin hauskan moniulotteisessa selkänojassa voi nähdä piirteitä sekä Eero Saarisen Tulppaani-tuolista, Arne Jacobsenin Seiska-tuolista että Charles ja Ray Eamesin DSR-tuolista. Mastersin ovat suunnitelleet Philippe Starck ja Eugeni Quitllet. Masters on hauska ja oivaltava huonekalu, joka on sekä kaunis että käytännöllinen. Sen jalat ovat siron kapeat, ja koko tuoli on baarijakkaraksi viehättävän kevytrakenteinen. Tuolin istuinosa on mukavan muotoinen istua, ja selkänoja ja pienet käsinojat antavat lisää tukea. Jalat voi nostaa tuolin alaosaan sijoitetun poikkipuun päälle. Valkoinen Masters sopii yhteen monenlaisten baaripöytien kanssa. Sen muotokieli ja väri näyttävät erittäin hyvältä esimerkiksi juuri nyt trendikkäiden marmoritasojen toverina.

Masters-baarijakkaraa valmistetaan kahdessa eri korkeudessa. Korkeamman jakkaran korkeus on 109 senttimetriä ja istumakorkeus 75 senttimetriä. Matalamman jakkaran korkeus on 99 senttimetriä ja istumakorkeus 65 senttimetriä. Kummankin korkuisen Mastersin leveys on 50 senttimetriä ja syvyys 50 senttimetriä. Kartellin Masters-sarjaan kuuluu myös tavallinen tuoli, joka sopii työtuoliksi tai ruokailupöydän tuoliksi. Tuoli on valmistettu vankasta polypropyleenista, ja se on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Masters-baarijakkara soveltuu hyvin myös ulkokäyttöön, sillä se on valmistettu muovista - Kartellin tavaramerkkihän on laadukkaat ja lujat muovista valmistetut tuotteet. Masters-baarijakkaraa saa valkoisen lisäksi myös muun muassa mustana, harmaana, salvianvihreänä ja oranssina.

Kestävä ja käytännöllinen muovituoli

 • Masters-baarijakkaraa valmistetaan kahdessa korkeudessa. Korkeamman jakkaran istumakorkeus on 75 senttimetriä, matalamman 65 senttimetriä.
 • Istuin on valmistettu kestävästä polypropyleenista, joten se sopii myös ulkokäyttöön.
 • Väri: harmaa

 • Verkkokauppa: Rum21 Design
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun