Designkaupat.fi
Helsinki paperikassiteline, musta, Everyday design
Everyday design

Helsinki paperikassiteline, musta, Everyday design

42,90€
(0)
Everyday Design Finland on suomalainen ajattomia, kestäviä, laadukkaita ja selkeälinjaisia tuotteita valmistava vuonna 1995 perustettu yritys. Yrityksen puu- ja metallituotteet valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa yrityksen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tuotteet ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja muotoilunsa ansiosta. Mikä tekee.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  42,90€
 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  44,00€
from €42.9 to €44 2
42.9 Stockmann sisustus hinta tuotteelle
44 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
Helsinki paperikassiteline, musta, Everyday design hinnan kehitys

Everyday Design Finland on suomalainen ajattomia, kestäviä, laadukkaita ja selkeälinjaisia tuotteita valmistava vuonna 1995 perustettu yritys. Yrityksen puu- ja metallituotteet valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa yrityksen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Tuotteet ovat voittaneet useita kansainvälisiä palkintoja muotoilunsa ansiosta.

Mikä tekee Helsinki-paperikassitelineestä erityisen?

Helsinki-paperikassiteline on Everyday Design Finlandin klassikkotuote, jonka pelkistetty, selkeälinjainen muotoilu tekee siitä upean sisustuselementin niin kodin kuin toimistonkin kaikkiin tiloihin. Teline soveltuu loistavasti erilaisten esineiden säilyttämiseen. Tämän ajattoman säilytysratkaisun hyödyntämisessä vain mielikuvitus on rajana. Rakenna esimerkiksi kätevä ja kaunis kodin tai toimiston oma kierrätysasema asettamalla useampi teline vierekkäin! Kapean suunnittelun ansiosta teline on tehokas ratkaisu myös pieniin tiloihin. Telineen on suunnitellut Helena Mattila. Helsinki-paperikassiteline on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja teline on saanut arvostetun Avainlippu-merkin sekä Design from Finland -merkin, jotka takaavat tuotteen kotimaisuuden ja laadun. Teline on Everyday Design Finlandin arvojen mukaisesti kestävän kehityksen periaatteiden mukainen. Se sisältää kierrätettyjä materiaaleja ja on valmistettu täysin kierrätettävästä materiaalista, mikä mahdollistaa telineen edelleenkierrätyksen.

Everyday Design Finlandin Helsinki-paperikassiteline on loistava valinta sisustukseen kuin sisustukseen. Metallin, laadusta tinkimättömän valmistusprosessin ja pelkistetyn designin ansiosta teline kestää aikaa ja katsetta. Teline on materiaalinsa vuoksi helppo puhdistaa ja huoltaa. Teline soveltuu nimestään huolimatta myös muista materiaaleista kuin paperista tehtyjen kassien säilyttämiseen tai telineeksi. Teline painaa laadukkaan materiaalinsa vuoksi noin 1,2 kg, mikä tekee telineestä vakaan säilytysratkaisun erilaisille kasseille tai mihin haluatkaan telinettä hyödyntää. Teline on kuitenkin helppo siirtää paikasta toiseen ja muuttaa näin tilan ilmettä helposti. Helsinki-paperikassitelineessä yhdistyy kaunis design, käytännöllisyys ja ympäristöystävällisyys raikkaalla ja harmonisella tavalla. Helsinki-paperikassiteline on mallisuojattu tuote.

Helsinki-paperikassiteline on ympäristöystävällinen ja tyylikäs valinta.

 • Metallinen tuote on helppo puhdistaa.
 • Paperikassiteline on ekoteko - telineen valmistuksessa käytetystä metallista 30% on kierrätysmateriaalia ja tuotteen voi kierrättää.

 • Verkkokauppa: Stockmann sisustus
 • Toimitusaika: 1-3 päivää
 • Toimituskulut: 5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun