Designkaupat.fi
Cloche pöytävalaisin, messinki, Hay
Hay

Cloche pöytävalaisin, messinki, Hay

Cloche pöytävalaisin, musta, Hay Cloche pöytävalaisin, messinki, Hay
255,00€
(0)
Cloche pöytävalaisin, messinki, Hay Hayn Cloche-pöytävalaisin on kaunis vaihtoehto työpisteen valaisimeksi. Tanskalainen designyritys Hay on ollut kekseliään skandinaavisen tyylin suunnannäyttäjä jo 16 vuoden ajan. Hayn kauniit tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä. Oivaltavaa muotoilua ja upea mattamusta pinta Hayn Cloche-pöytävalaisin on erinomainen esimerkki siitä, että tanskalaiset osaavat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  255,00€
from €255 to €255 1
255 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
Cloche pöytävalaisin, messinki, Hay hinnan kehitys

Cloche pöytävalaisin, messinki, Hay

Hayn Cloche-pöytävalaisin on kaunis vaihtoehto työpisteen valaisimeksi. Tanskalainen designyritys Hay on ollut kekseliään skandinaavisen tyylin suunnannäyttäjä jo 16 vuoden ajan. Hayn kauniit tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä.

Oivaltavaa muotoilua ja upea mattamusta pinta

Hayn Cloche-pöytävalaisin on erinomainen esimerkki siitä, että tanskalaiset osaavat leikkisän ja oivaltavan designin: valaisin näyttää aivan siltä, kuin se olisi juuri kaatumassa ja tasapainoilisi pysyäkseen pystyssä. Clochen painava, valurautainen jalusta kuitenkin takaa sen, että valaisin pysyy varmasti paikoillaan. Muotoilun lisäksi myös kaunis mattamusta pinta tekee valaisimesta uniikin näköisen. Cloche on erinomainen valinta työpöydän valaisimeksi, sillä se antaa suoran valon. Cloche on yhtä aikaa nuorekkaan ja arvokkaan näköinen, ja siksi se istuu hyvin moneen erilaiseen tilaan ja käyttöön. Upea musta valaisin sopii huoneen huutomerkiksi paitsi työpöydälle, myös esimerkiksi leveälle ikkunalaudalle tai isoon kirjahyllyyn luomaan tunnelmaa. Yhdistä dramaattinen valaisin esimerkiksi pelkistetyn skandinaaviseen valkoiseen sisustukseen. Cloche sulautuu kauniisti sekä moderniin tyyliin että esimerkiksi 1950-luvun muotokieleen.

Cloche-pöytävalaisimen jalusta on valmistettu valuraudasta. Kauniisti kaartuva varsi on tehty jauhemaalatusta alumiinista, ja kuvun materiaali on painosorvattua terästä. Valaisimen korkeus on 42,8 senttimetriä, leveys 13,3 senttimetriä ja syvyys 46,1 senttimetriä. Tuotteen johto on kaksi metriä pitkä, ja siitä löytyy katkaisija. Huomioithan, että valaisimen vartta ei voi säätää, sillä se on kiinteä. Valitse valonlähteeksi E14-kantainen, 7-wattinen led-lamppu. Mustan Clochen lisäksi saatavilla on esimerkiksi versio, jossa jalusta ja varsi ovat mustat, mutta kupu upean kiiltävää messinkiä. Cloche on norjalaisen Lars Beller Fjetlandin suunnittelema, ja Hayn tuotteille ominaiseen tapaan se on nokkelasti ja rohkeasti muotoiltu, mutta myös laadukas ja kestävä.

Lujatekoinen pöytävalaisin kestää arjen kolhut

 • Kestävä valaisin on valmistettu valuraudasta, alumiinista ja teräksestä.
 • Valaisimen korkeus on 42,8 senttimetriä.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun