Designkaupat.fi
Aalto pöytä 90A koivu, Artek
Artek

Aalto pöytä 90A koivu, Artek

Aalto pöytä 90A koivu, Artek Artek Aalto 90A-pöytä musta/koivu Artek Aalto pöytä 90A, sininen linoleum - pähkinä Aalto 90A-pöytä valkoinen/koivu, Artek
1005,00€
(0)
Aalto pöytä 90A koivu, Artek Pyöreä Aalto-pöytä sopii pieneenkin tilaan. Suomalaisen huonekalusuunnittelun lippulaiva Artek perustettiin jo vuonna 1935, ja siitä lähtien yritys on tehnyt suomalaista muotoilua tutuksi niin meillä kuin maailmalla. Nykyään Artekin tuotteet ovat rakastettuja sisustusklassikoita. Kestävä ja kaunis klassikkopöytä Artekin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  1005,00€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  1005,00€
from €1005 to €1005 2
1005 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
1005 Stockmann sisustus hinta tuotteelle
Aalto pöytä 90A koivu, Artek hinnan kehitys

Aalto pöytä 90A koivu, Artek

Pyöreä Aalto-pöytä sopii pieneenkin tilaan. Suomalaisen huonekalusuunnittelun lippulaiva Artek perustettiin jo vuonna 1935, ja siitä lähtien yritys on tehnyt suomalaista muotoilua tutuksi niin meillä kuin maailmalla. Nykyään Artekin tuotteet ovat rakastettuja sisustusklassikoita.

Kestävä ja kaunis klassikkopöytä

Artekin Aalto-pöydät ovat kotimaisten huonekalujen klassikoita. Linjoiltaan yksinkertaiset, äärimmäisen käytännölliset ja samalla kauniit pöydät ovat valloittaneet monen suomalaisen muotoilun ystävän sydämen. Pyöreä 90A-pöytä on todellinen monitoimipöytä. Kokonsa ja muotonsa ansiosta se sopii pieneenkin tilaan - mutta veistoksellinen muotoilu takaa, että pöytä ei näytä suuressakaan tilassa liian pieneltä. Pöytälevyn halkaisija on tasan yhden metrin. Pöytä palvelee mainiosti esimerkiksi keittiössä ruokapöytänä. Tukevan rakenteensa ansiosta se sopii hyvin lastenhuoneeseen, missä huonekaluilta vaaditaan vankkaa tekoa. 90A käy loistavasti myös askarteluhuoneeseen tai työhuoneeseen, sillä pöytälevy on eirttäin kestävä. Kodin lisäksi pöytä toimii erinomaisesti myös julkisissa tiloissa. Monikäyttöinen ja kaunis pöytä on aikaa kestävä klassikko. Se on yhtä aikaa rento ja pelkistetyn tyylikäs, joten se sopii monenlaiseen sisustusmakuun ja ympäristöön.

Aalto-pöytiä yhdistää se, että ne kaikki koostuvat jonkinlaisesta pöytälevystä ja Alvar Aallon suunnittelemasta L-kirjaimen muotoisesta jalasta. L-jalka syntyi jo vuonna 1933, ja se on yhä useiden Aalto-huonekalujen peruselementti. L-jalka on merkittävä keksintö siksi, että sen ansiosta jalat voidaan ruuvata suoraan kiinni pöytälevyyn, ja lopputuloksena on tukeva pöytä. Eri pöytien lisäksi L-jalkaa näkee myös muun muassa klassisessa Aalto-jakkarassa. Pyöreä Aalto-pöytä on otettu tuotantoon vuonna 1935. Pöydän materiaalina käytetään suomalaista koivua ja laminaattia. Koivu antaa pöydälle kotoisan ja lämminhenkisen tunnelman. Laminaattipintainen pöytälevy puolestaan kestää hyvin niin ruokailun, työskentelyn kuin lasten leikkien alustana.

Monikäyttöinen pöytä sopii joka tilaan

 • Materiaali valkoiseksi maalattua koivua ja laminaattia.
 • Pöydän korkeus on 74 cm ja halkaisija 100 cm.
 • Koivuviilu

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun