Designkaupat.fi
Aalto pöytä 90B Ø 75 cm, Koivu, Artek
Artek

Aalto pöytä 90B Ø 75 cm, Koivu, Artek

Aalto pöytä 90B Ø 75 cm, Koivu, Artek
765,00€
Aalto pöytä 90B, Artek Alvar Aallon suunnittelema 90B-pöytä on kestävä ja tyylikäs osa ikonista huonekalusarjaa. L:n muotoiset jalat tekevät jalkojen kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa ja ne ovatkin yksi vuonna 1935 perustetun Artekin tunnetuimmista piirteistä. Ikivihreä kotimainen klassikko Alvar Aallon muotoilua näkee.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  765,00€
from €765 to €765 1
765 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Aalto pöytä 90B, Artek

Alvar Aallon suunnittelema 90B-pöytä on kestävä ja tyylikäs osa ikonista huonekalusarjaa. L:n muotoiset jalat tekevät jalkojen kiinnittämisestä ja irrottamisesta helppoa ja ne ovatkin yksi vuonna 1935 perustetun Artekin tunnetuimmista piirteistä.

Ikivihreä kotimainen klassikko

Alvar Aallon muotoilua näkee niin suomalaisissa kodeissa kuin kansainvälisissä muotilehdissäkin. Se on samaan aikaan tuttua ja aina raikkaan trendikästä. Tyylikäs muotoilu sopii pohjoismaiseen tyyliin, mutta yksinkertaisuudessaan pöytä on myös helposti yhdistettävissä monenlaisiin sisustusmakuihin. Alvar Aalto tuli tunnetuksi L-muotoisesta pöydänjalasta, joka hän esitteli suurelle yleisölle ensimmäisen kerran vuonna 1993. Siitä lähtien juurikin näitä jalkoja on käytetty lähes kaikissa Alvar Aallon suunnittelemissa pöydissä. Kun Aallolta on myöhemmin kysytty, mikä on ollut hänen suurin saavutuksensa muotoilijana, hän nosti esiin L-muotoisen jalan kehittämisen. Kyseessä oli siis suuri saavutus myös hänelle itselleen. 90B-pöydän tasoissa taas on useita värivaihtoehtoja, joista jokainen saa valita itselleen mieluisimman. Vaihtoehtoja ovat koivuviilutettu, musta linoleumi sekä valkoinen laminaatti. Taso on helppo pitää puhtaana kätevän materiaalinsa ansiosta.

Artekin 90B-pöytää tehdään koivunvärisenä, mikä on hyvin tyypillistä pöydän suunnittelijalle. Alvar Aalto piti luonnonmateriaaleista ja haki innoitusta Suomen luonnosta. Sen vuoksi koivusta valmistettu ja myös sen väriseksi jätetty pöytä sopii niin Artekin valikoimaan kuin Aallon arvomaailmaankin. Pöytä sopii jokaiseen tilaan ja se myös sointuu kaikkien sisustuksen värien kanssa yhteen. Joka haluaa korostaa yksinkertaisuutta ja luonnollisuutta, hommaa pöydän koivunvärisenä. Jos taas haluaa hieman väriä, voi valita joko mustan tai valkoisen. Pöydän korkeus on 74 cm ja sen halkaisija on 75 cm. Se sopii hyvin siis vaikka vähän pienempäänkin olohuoneeseen kokonsa puolesta.

Kotimaista laatua ja tyylikkyyttä

 • Pöytä on klassikkotuote
 • Taso on saatavana kolmessa eri värissä
 • Sopii kaikenlaisiin sisustuksiin

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun