Designkaupat.fi
Octo 4240 valaisin, musta, Secto Design
Secto Design

Octo 4240 valaisin, musta, Secto Design

Octo 4240 valaisin, musta, Secto Design Octo 4240 valaisin, valkoinen, Secto Design Octo 4240 valaisin, koivu, Secto Design Octo 4240 valaisin, pähkinä, Secto Design
790,00€
(0)
Octo 4240 valaisin, musta, Secto Design Secto Design on suomalainen designvalaisimien valmistaja. Secto Design -valaisimien suunnittelija on arkkitehti Seppo Koho, ja hänen suunnittelemansa valaisimet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa laadukkaasta PEFC-sertifioidusta suomalaisesta koivusta. Octo 4240 valaisin valmistetaan korkealuokkaisesta koivumuotopuristeesta, joka sahataan käteviksi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  790,00€
 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  876,00€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  933,00€
from €790 to €933 3
790 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
876 Royal Design hinta tuotteelle
933 Nordic Nest hinta tuotteelle
Octo 4240 valaisin, musta, Secto Design hinnan kehitys

Octo 4240 valaisin, musta, Secto Design

Secto Design on suomalainen designvalaisimien valmistaja. Secto Design -valaisimien suunnittelija on arkkitehti Seppo Koho, ja hänen suunnittelemansa valaisimet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa laadukkaasta PEFC-sertifioidusta suomalaisesta koivusta. Octo 4240 valaisin valmistetaan korkealuokkaisesta koivumuotopuristeesta, joka sahataan käteviksi soiroiksi.

Octo 4240 on tyylikäs valaisin kotiin kuin kotiin

Octo 4240 valaisin on muodoltaan sulavalinjainen ja taitavasti valolla leikittelevä tuote, joka on syntynyt muotoon puristetusta, ensiluokkaisesta suomalaisesta koivusta, jonka olemus on näyttävästä koostaan huolimatta ilmava ja kevyt. Octo kiinnittää katsojan huomion jo kaukaa ja luo tilaan kuin tilaan tunnelmallisen ja lämpöisen kutsuvan valon. Valaisimen leveys on 540 mm ja korkeus 680 mm, sekä johdon pituus 150 cm. Materiaali on laminoitu PEFC-sertifioitu suomalainen koivu. Valaisimeen suositellaan 20–30 W:n energiasäästölamppua tai LED-polttimoita. Valaisin sopii kaikkialle kotiin, eli minne ikinä tahansa sen haluatkin laittaa. Octo 4240 valaisin on tyylikkään edustava niin kotona, työpaikan edustustiloissa kuin myös kesämökillä. Valaisimien vakiovärit ovat valkoinen, musta ja käsittelemätön koivu. Valkoisessa ja mustassa valaisimessa on edellä mainitun värinen laminaatti tuotteen ulkopinnalla. Asiakkaalla on mahdollisuus saada valaisimia projektikohteisiin myös muissa tyylikkäissä väriseissä pienen lisämaksun avulla.

Secto Design valaisimet syntyivät markkinoiden todellisesta kysynnästä, joka johti innovatiiviseen puun jalostamiseen ja käyttöön sekä erittäin taitavaan käsityöhön. Yhteistyö Secto Designin ja Seppo Kohon välillä alkoi vuonna 1995, Tuula Juseliuksen etsiessä taitavaa suunnittelijaa yritykseen, joka oli erikoistunut liimapuusta tehtäviin huonekaluihin. Yrityksen lähtökohtina on aina ollut vahva kunnioitus pohjoismaista puuta kohtaan ja kiinnostus tyylikkääseen designiin sekä ammattimaiseen puuntyöstöön. Korkealuokkaiset ja tyylikkäät Secto Design -valaisimet valmistetaan aina suomalaisesta muotopuristetusta koivusta. Seppo Koho toimii yrityksen taitavana ja innovatiivisena suunnittelijana, ja laadukkaan käsityön tekevät alansa osaavat suomalaiset puusepät. Valaisimia saa pinnaltaan mustiksi tai valkoisiksi laminoituina, pähkinäviilutettuina tai aidon koivun värisinä.

Octo 4240 valaisin valmistetaan kokonaisuudessaan suomalaisesta koivusta

 • Octo 4240 valaisimia saa valkoisina, mustina ja koivun värisinä
 • Octo 4240 valaisimien rungot ovat aitoa, maalattua terästä

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun