Designkaupat.fi
Svea Matto 70 x 160 cm, Metallic White/White, Pappelina
Pappelina

Svea Matto 70 x 160 cm, Metallic White/White, Pappelina

Svea Matto 70 x 160 cm, Metallic Black/Black, Pappelina Svea Matto 70 x 160 cm, Metallic Grey/Grey, Pappelina Svea Matto 70 x 160 cm, Metallic Champagne/Vanilla, Pappelina Svea Matto 70 x 160 cm, Metallic White/White, Pappelina
164,00€
Suositut Pappelinan Svea-muovimatot kudotaan perinteisillä kangaspuilla. Mattojen valmistus tapahtuu Ruotsin Dalarnassa. Ftalaatittomasta PVC-narusta valmistetut matot ovat helppohoitoisia ja kestäviä, sekä niiden metallinhohtoiset värisävyt sopivat hyvin moderneihin sisustuksiin. Svea-mattojen päät viimeistellään kauniisti kohokuvioidulla Pappelinan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  164,00€
from €164 to €164 1
164 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Suositut Pappelinan Svea-muovimatot kudotaan perinteisillä kangaspuilla. Mattojen valmistus tapahtuu Ruotsin Dalarnassa. Ftalaatittomasta PVC-narusta valmistetut matot ovat helppohoitoisia ja kestäviä, sekä niiden metallinhohtoiset värisävyt sopivat hyvin moderneihin sisustuksiin. Svea-mattojen päät viimeistellään kauniisti kohokuvioidulla Pappelinan logolla.

Svea Matto on kaunis, käytännöllinen sekä helppohoitoinen matto

Lina Rickardsson perusti Pappelina yhtiön vuonna 1998, ja yrityksellä on nykyään toimipisteitä yli 23 eri maassa. Mattojen valmistus halutaan jatkossakin pitää vain Ruotsissa, jossa ympäristöasiat ovat kunnossa, toiminta on vastuullista, tuotannon ja materiaalien sekä laadunseuranta on helppoa. Mattojen valmistusmateriaalina käytetään puhdasta PVC muovia, joka on erittäin kestävä sekä sietää hyvin kosteutta. Yhtiö pitää myös muovia ekologisena valintana, sillä muovi säilyy käyttökelpoisena jopa 30 vuotta ja on kierrätettävissä edelleen. Matto on omiaan niin kotiin, mökille kuin työpaikallekin. Maton voi sijoittaa keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, takkahuoneeseen, minne vain ikinä haluat. Matossa on monia eri värivaihtoehtoja ja kokoja. Metallic White väri on todella upea ja moniulotteinen väri, joka pimeässä näyttää kokonaan valkoiselta, mutta valon tai auringon säteiden osuessa siihen, matto kiiltelee ihanasti metallin värisessä loisteessa. Matto on helppo imuroida ja kaikenlaiset roskat matosta erottaa todella hyvin ja muruset irtoavat helposti pois vaikka sormin nyppimällä.

Maton pesu ja hoito sujuvat helposti niin kotona kuin viemällä halutessaan matto pesulaan pestäväksi. Pitkä Svea matto 140 x 220 cm, mahtuu täyttömäärältään noin 5-6 kilon kokoiseen pesukoneeseen, koska sen paino pysyy samoissa lukemissa niin kuivana kuin märkänäkin. Pesuun suositellaan nestemäistä pesuainetta, joka liukenee ja levittyy rummussa paremmin kuin perinteinen pesupulveri. Veden lämpötilan pitää olla noin 30°C ja linkous kannattaa säätää mahdollisimman pienelle mattoa säästäen. Suositeltava määrä on noin 400 kierrosta minuutissa ja matto on silloin vain hieman kostea heti rummusta ulos tullessaan. Täydellä linkouksella vaarana on, että matto voi paikoitellen venyä. Pappelina yhtiö suosittelee Svea matoille laakakuivausta, mutta vain harvoilla on mahdollista järjestää yli 2 metriselle matolle sopivaa tasokuivauspintaa. Monet Svea mattojen omistajista ovat päätynyt käytännölliseen ratkaisuun, ripustaa matto roikkumaan kuivaustelineeseen, jolloin mattoon ei tule painautumia eikä venymiä. Edellä mainittua pesumenetelmää käyttämällä, matto kuivuu 1,5 tunnissa ja suoristuu nopeasti, eli noin vartissa lattialla. Maton pesu ja kuivaus vievät siis yhteensä ainoastaan noin 2,5 tuntia tunnin pesuohjelmaa käyttämällä.

Svea-muovimatot kudotaan perinteisillä kangaspuilla

 • Svea matot valmistetaan muovista ja pellavasta
 • Matto on erittäin kestävä ja sietää hyvin kosteutta
 • Väri valkoinen
 • Koko: 70 x 160 cm

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun