Designkaupat.fi
Vogue Sängynpäätypöytä, Valkoinen, Decotique
Decotique

Vogue Sängynpäätypöytä, Valkoinen, Decotique

Vogue sängynpäätypöytä, tummansininen, Decotique Vogue sängynpäätypöytä, antracit musta, Decotique Vogue Sängynpäätypöytä, Valkoinen, Decotique Decotique-Vogue Yöpöytä, Messinki
395,00€
(0)
Vogue Sängynpäätypöytä, Valkoinen, Decotique Decotiquen moderni Vogue-sängynpäätypöytä on pieni helmi, joka kruunaa makuuhuoneen. Ruotsalainen Decotique on nuori mutta koko ajan suosiotaan kasvattava yritys, joka valmistaa yksinkertaisia ja moderneja kalusteita. Vogue-yöpöydässä moderni kohtaa messingin Decotiquen upean elegantti Vogue-yöpöytä on täydellinen kaluste moneen makuuhuoneeseen: se toimii.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  395,00€
from €395 to €395 1
395 Rum21 Design hinta tuotteelle

Vogue Sängynpäätypöytä, Valkoinen, Decotique

Decotiquen moderni Vogue-sängynpäätypöytä on pieni helmi, joka kruunaa makuuhuoneen. Ruotsalainen Decotique on nuori mutta koko ajan suosiotaan kasvattava yritys, joka valmistaa yksinkertaisia ja moderneja kalusteita.

Vogue-yöpöydässä moderni kohtaa messingin

Decotiquen upean elegantti Vogue-yöpöytä on täydellinen kaluste moneen makuuhuoneeseen: se toimii sekä kauniina sisustuselementtinä että säilytystilana. Kokonsa puolesta yöpöytä sopii erityisen hyvin pieneen makuuhuoneeseen, jossa sängyn ja seinän väliin ei usein mahdu leveää kalustetta. Yksinkertaisen tyylikkään muotoilunsa ansiosta Vogue kuitenkin sopii hyvin myös tilavaan makuuhuoneeseen. Avarassa ja säästellen kalustetussa tilassa erityisesti yöpöydän kauniit jalat pääsevät kaikkein parhaiten esille. Moderni ja skandinaavista muotoilua henkivä yöpöytä käy hienosti esimerkiksi minimalistisesti sisustetun kodin kalusteeksi. Sirot ja pyöreät messinkijalat muodostavat hauskan kontrastin pelkistetyn laatikkomaiselle pöytäosalle. Makuuhuoneen lisäksi Vogue-yöpöytä palvelee mainiosti myös vaikkapa eteisessä ylimääräisenä pienenä kaappina ja avainpöytänä. Olohuoneessa kaluste toimii sohvan sivupöytänä, jonka uumeniin saa kätkettyä tv-lehdet, kaukosäätimet ja muut vähemmän esteettiset tavarat.

Vogue-yöpöytä on valmistettu MDF-levystä, ja se on maalattu puhtaan valkoiseksi. Pöydällä on neljä kapeaa jalkaa, jotka ovat kaunista messinkiä. Tuotteen korkeus on 61 senttimetriä, leveys 32 senttimetriä ja syvyys 36 senttimetriä. Jalkojen korkeus on 18,5 senttimetriä, eli tarpeen vaatiessa kalusteen alla on hieman säilytystilaa. Oven takaa paljastuvat hyllyt, joiden korkeutta voi säätää omiin tarpeisiin sopivaksi. Valkoisen värin lisäksi Vogue-yöpöytä on saatavilla myös mustana ja tummansinisenä. Decotique valmistaa kokonaista Vogue-sarjaa, johon kuuluu sängynpäätypöydän lisäksi myös eri kokoisia mediakalusteita, lipastoja ja kaappeja. Yhtenäisen makuuhuoneen sisustuksen saat, kun hankit huoneeseen Vogue-kaapin ja -yöpöydän.

Kätevä yöpöytä mahtuu kapeaankin tilaan

 • Yöpöytä on valmistettu maalatusta MDF-levystä ja messingistä.
 • Yöpöydän korkeus on 61 senttimetriä, leveys 32 senttimetriä ja syvyys 36 senttimetriä. Jalkojen korkeus on 18,5 senttimetriä.
 • Väri: valkoinen

 • Verkkokauppa: Rum21 Design
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun