Folke Matto 70 x 200 cm, Charcoal, Pappelina
Pappelina

Folke Matto 70 x 200 cm, Charcoal, Pappelina

Folke Matto 70 x 200 cm, Blue, Pappelina
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Folke Matto 70 x 200 cm, Charcoal, Pappelina

Upean Folke muovimaton valmistaja on Pappelina yhtiö. Pirteän raidallinen Folke matto sopii niin kotiin, mökille, työpaikalle kuin myös julkisiin tiloihin. Folke matot valmistuvat Taalainmaalla Ruotsissa. Matot kudotaan vahvan perinteen mukaisesti nostalgisilla kangaspuilla.

Folke matto on ruotsalainen, edustava aito designtuote.

Pappelina on laatutuote alusta loppuun, eli valmistuksesta ostajan käyttöön asti. Oikein hoidettuna Folke matto tuo iloa vuosiksi ja kestää pitkään. Maton kaikkiin reunoihin on hitsattu erityisen pitävät vahvistusnauhat, jotka takaavat matolle todella pitkän kestävyyden. Matot ovat ftalaattivapaita eli käyttäjälle turvallisia. Perinteisin menetelmin kudotut muovimatot ovat ensiluokkaisen kestäviä ja sopivat myös erilaisista allergioista kärsivien henkilöiden koteihin. Kauniit ja iloisen pirteät tai tasapainoisen harmoniset Folke matot sopivat kotiin kuin kotiin, myös ulkoterasseille sekä kosteisiin tiloihin. Matolla on erittäin hyvä valonkesto, joten pieni päivittäinen auringonpaiste ei pilaa mattoa. Matto on upea design- ja sisustustuote, joka tarjoaa jaloille miellyttävän tuntuman niin sisä-kuin ulkotiloissa. Muovimatoista on moneksi, sillä niiden avulla voit kätevästi vaikuttaa kodin sisustuksellisiin elementteihin ja yleisilmeeseen.

Folke matot ovat helppohoitoiset ja mukavat huoltaa. Mattojen konepesu on 30 astetta, mutta rumpukuivausta tai linkousta ei pidä käyttää ollenkaan. Huomioithan käyttämäsi koneen koon eli maksimissaan 70×250 cm on sopiva kuuden kilon pesukoneeseen. Maton voi myös suihkuttaa puhtaaksi suihkutilassa. Muovimattoon ei lika tartu helposti ja se kestää kosteutta menettämättä hohtoaan. Matot kestävät kosteutta, joten niitä voi hyvin käyttää terasseilla tai kylpyhuoneissa. Viikkosiivousten yhteydessä matto voidaan puhdistaa pelkällä imuroinnilla, joka poistaa irtolian ja pölyn materiaalin pinnalta. Monilta valmistajilta löytyy muovimatoille sopivia puhdistusaineita, joilla saa kätevästi poistettua melkein kaikentyyppiset muovimatoista. Markkinoilla olevat hellävaraiset, mutta tehokkaat siivousaineet toimivat usein myös muovimattoon tulleisiin värjäytymiin.

Muovimatto sopii minkälaisiin tiloihin tahansa

  • Pappelina Folke on helppohoitoinen ja kestävä
  • Pappelina Folke tarjoaa korkeaa laatua ja mukavuutta kotiin kuin kotiin
  • Koko 70 x 200 cm
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun