Designkaupat.fi
Copenhague CPH30 pöytä 200 x 90 cm, tammi-luonnonvalkoinen, Hay
Hay

Copenhague CPH30 pöytä 200 x 90 cm, tammi-luonnonvalkoinen, Hay

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
 

Copenhague CPH30 pöytä 200 x 90 cm, tammi-luonnonvalkoinen, Hay

Copenhague on upea kalustesarja, jonka ovat luoneet ranskalaiset suunnittelijat Ronan ja Erwan Bouroullec. HAY Copenhague -sarjan pöytä tuo luksusta kotiisi ja erottuu joukosta värjätyn linoleumipinnoitteensa ansiosta. Tämä yksinkertaisen kaunis pöytä on persoonallinen huonekaluvalinta, joka sopii modernin kodin tai toimiston sisustukseen.

Symmetrisiä muotoja ja tavallisuudesta poikkeavaa designia

Yksinkertaisen kaunis tammen ja luonnonvalkoisen yhdistelmä henkii vahvasti skandinaavista tunnelmaa. Tammisen puupinnan yksityiskohdat ilahduttavat kaikkia luonnonmateriaaleista nauttivia ja tuovat hengähdyksen metsää mukanaan nykyaikaiseen sisustukseen. Copenhague CPH30 -pöytä sopii tyyliltään niin moderniin kotiin kuin julkiseen tilaan. Sarjan kalusteet ovat myös toimistosisustuksen kestosuosikkeja. Copenhague CPH30 -pöydässä on vankka tammirunko. Sen kulutusta hyvin kestävä pöytälevy on linoleumilla päällystettyä 24 mm paksua vaneria. Pöydän koko on 200 x 90 cm, joten se tuo paljon tilaa sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Copenhague CPH30 -pöytä on 74 cm korkea. Sen jalat eivät ole tavallisen vertikaaliset, vaan ne on kauniin symmetrisesti asetettu kulkemaan pöydän sisäpuolelta ulkoreunoja kohti. Myös lapsiperheet saavat tästä pöydästä oivallisen kalusteen kotiin, sillä pöydän pinta kestää mainiosti elämänmenoa.

Työpöydäksi, ruokapöydäksi tai neuvottelupöydäksi mainiosti soveltuva Copenhague CPH30 on pinottava, mikä tekee siitä vieläkin monikäyttöisemmän erilaisissa tilanteissa, etenkin julkisissa tiloissa. Alunperin tämä vahvan skandinaavinen ja pelkistetty pöytä suunniteltiin Kööpenhaminan yliopiston tiloihin, mutta nyt kaikilla on mahdollisuus saada tämä näyttävä ja moderni kaluste ilahduttamaan nykyaikaisia asuin- tai työskentelytiloja. Tässä pöydässä on selkeää tyyliä ja omaperäisyyttä, joilla annat vahvan vaikutelman elämäntyylistäsi. Pöydät eivät enää ole entisellään; ilmaise mielipiteesi ja jätä lähtemätön jälki maailmaan hankkimalla ajaton design-kaluste, joka henkii raikasta pohjoismaista tunnelmaa. Osta Copenhague CPH30 helposti verkosta ja saat sen kannettuna kotiisi tai toimistoosi.

Laadukkaiden huonekalujen ystävälle

  • Värjätty linoleumipinnoite ja vankka tammirunko
  • Kestävää designia laatua arvostavalle

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun