Designkaupat netissä
Wave naulakko, 2-kpl, Design House Stockholm
Design House Stockholm

Wave naulakko, 2-kpl, Design House Stockholm

Wave naulakko, 2-kpl, Design House Stockholm
74,90€
Wave naulakko on hauska ja yksinkertainen naulakko esimerkiksi eteiseen. Design House Stockholmin Wave naulakon on suunnitellut Nanni Holén. Naulakoita on pakkauksessa aina kaksi, jotka voi kiinnittää seinään pakkauksessa mukana tulevilla ruuveilla joko peräkkäin tai muulla tavalla.   Wave naulakko muodostaa selkeän korkean aaltokuvion, joka puolestaan.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
  74,90€
from €74.9 to €74.9 1
74.9 Inessa hinta tuotteelle

Wave naulakko on hauska ja yksinkertainen naulakko esimerkiksi eteiseen. Design House Stockholmin Wave naulakon on suunnitellut Nanni Holén. Naulakoita on pakkauksessa aina kaksi, jotka voi kiinnittää seinään pakkauksessa mukana tulevilla ruuveilla joko peräkkäin tai muulla tavalla.

 

Wave naulakko muodostaa selkeän korkean aaltokuvion, joka puolestaan heijastaa seinään upeita varjoja riippuen siitä, mistä päin valoja tulee. Wave naulakko toimii erityisesti eteisessä, mutta myös kylpyhuoneessa, lastenhuoneessa, työvaatteille, miksei vaikka keittiössäkin. Wave naulakossa jokainen aalto voi toimia koukkuna, joten siihen mahtuu todella paljon tavaraa, mikäli niin haluaa. Jos kuitenkin on paljon ripustettavaa, on suositeltavaa asentaan niitä vaikka neljä peräkkäin tai kahteen kerrokseen. Naulakon design ei nimittäin pääse lainkaan oikeuksiinsa sisustuksellisena elementtinä, jos naulakko on ahdettu täyteen kaikkea.

 

Wave naulakko on valmistettu kestävästä metallista ja sitä tehdään mustana ja valkoisena.

Naulakon koko 45 x 11 cm, ja näitä on siis yhdessä pakkauksessa kaksi.


 • Verkkokauppa: Inessa
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 6,5 - 11,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun