Designkaupat.fi
Hylly Teräsripustimilla 24 x 70 cm, Musta, House Doctor
House Doctor

Hylly Teräsripustimilla 24 x 70 cm, Musta, House Doctor

66,00€
(1)
House Doctorin Furniture sarjaan kuuluva hylly teräsripustimilla on yksi uusista hyllyklassikoista. Hyllyssä on House Doctorin suositut Apart-hyllykannattimet, jotka kiinnitetään yhdellä ainoalla ruuvilla per kannatin.   Valmiin hyllyn mitat ovat: leveys 70 cm syvyys 24 cm   Tässä hyllyssä on mustat hyllynkannattimet ja tumma pähkinäpuun.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  66,00€
 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  67,54€
from €66 to €67.54 2
66 Rum21 Design hinta tuotteelle
67.54 Royal Design hinta tuotteelle

House Doctorin Furniture sarjaan kuuluva hylly teräsripustimilla on yksi uusista hyllyklassikoista. Hyllyssä on House Doctorin suositut Apart-hyllykannattimet, jotka kiinnitetään yhdellä ainoalla ruuvilla per kannatin.

 

Valmiin hyllyn mitat ovat:

 • leveys 70 cm
 • syvyys 24 cm

 

Tässä hyllyssä on mustat hyllynkannattimet ja tumma pähkinäpuun värinen hyllylevy, johon hyllykannakkeet on etureunasta huomaamattomasti upotettu. Upottaminen tekee hyllykokonaisuudesta jämäkämmän ja kestävämmän, sillä hyllylevy ei ole mitenkään muuten kiinni kannakkeissa.

 

House Doctorin hylly antaa ideaa siitä, kuinka Apart-teräskannattimia voi käyttää. Apart-kannattimilla voi todellisuudessa koota paljon muutakin kuin tämänkaltaisen pienen hyllyn: niillä voi koota ja rakentaa seinälle kokonaisen suuren hyllykokonaisuuden esimerkiksi kirjoille, vaikka kokonaisen kirjaston. Kannattimet on todella nopea ja helppo asentaa, sillä ne kiinnitetään yhdellä ainoalla ruuvilla. Tämän ruuvin onkin syytä olla tarpeeksi jämäkkä ja oikein ja jämerästi seinään kiinnitettynä.

 

Hyllyä saa myös erivärisillä kannattimilla, kuten harmailla tai valkoisilla. Myös valkoista hyllyä mustilla kannattimilla saa.


 • Verkkokauppa: Rum21 Design
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
1.0 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun