Designkaupat.fi
Junior säkkituoli, punainen, Fatboy
Fatboy

Junior säkkituoli, punainen, Fatboy

Junior säkkituoli, valkoinen, Fatboy Junior säkkituoli, punainen, Fatboy Junior säkkituoli, petrooli, Fatboy Junior säkkituoli, oliivinvihreä, Fatboy Junior säkkituoli, musta, Fatboy
169,00€
Junior säkkituoli, punainen, Fatboy Fatboy Junior säkkituoli on suosittu ympäri maailman. Fatboy sopii loistavasti nukkumiseen, istumiseen ja leikkeihin. Fatboy lasten säkkituoli on todella helppo pitää puhtaana ja tuotteen nylonpinta on hengittävä sekä kosteutta ja likaa hylkivä. Fatboy Junior säkkituoli tarjoaa parasta laatua lapselle Fatboy.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  169,00€
from €169 to €169 1
169 Finnish Design Shop hinta tuotteelle

Junior säkkituoli, punainen, Fatboy

Fatboy Junior säkkituoli on suosittu ympäri maailman. Fatboy sopii loistavasti nukkumiseen, istumiseen ja leikkeihin. Fatboy lasten säkkituoli on todella helppo pitää puhtaana ja tuotteen nylonpinta on hengittävä sekä kosteutta ja likaa hylkivä.

Fatboy Junior säkkituoli tarjoaa parasta laatua lapselle

Fatboy Junior on lapsille valmistettu säkkituoli. Tuolin täytteenä on käytetty korkealaatuista vaahdotettua polystyreeniraetta, joka takaa että säkkituoli säilyttää oikeat muotonsa pitkään. Mikä onkaan mukavampaa, kuin istahtaa tai nukahtaa pehmoiselle Fatboy Junior säkkituolille. Fatboy junior säkkituolin suunnittelija on suomalainen sisustusarkkitehti Jukka Setälä joka valmistui Helsingin Taideteollisesta korkeakoulusta vuonna 1996. Valmistumisensa jälkeen Jukka Setälä on työskennellyt menestyvänä freelance-huonekalu- ja valaisinsuunnittelijana. Setälä on suunnitellut säkkituolin lisäksi monia kansainvälisesti menestyneitä tuotteita teollisen muotoilun parissa ja hänen menestynein työnsä on Fatboy the Original –säkkituoli. Fatboy junior säkkituolia voi Fatboy the Original säkkituolin tapaan käyttää sekä ulko- että sisätiloissa. Tuoli ei haalistu auringossa, joten lapsi voi lämpöisinä päivinä löhöillä ulkona tuolin päällä ja ottaa aurinkoa. Muistathan, että sekä lasten että aikuisten mukavat Fatboy tuolit tuovat upeaa värikkyyttä myös sisustukseen.

Fatboy Junior säkkituolin saa auki, joten silloin sen voi myös halutessaan pestä. Tuolin sisällä on styrox rouhetta hyvin paljon, joten pesun ajaksi kokoa styroxrouhe vaikka puuvillaisen lakanan sisään. Styroxrouhe on todella sähköistä eli muovipussiin sitä ei kannata pesun ajaksi laittaa. Laita säkki pesukoneeseen ja päälle 30 asteen hienopesuohjelma, jolloin tulee puhdasta. Kangas kuivui nopeasti, jolloin iltapäivällä pesty on aamulla jo kuiva. Jätä vetoketju ja luukku styroxia varten auki niin säkki kuivuu myös sisäpuolelta. Sanomalehdestä tehty suppilo on kätevä, jolloin kaksi henkilöä saa yhdessä täytteet takaisin. Toinen henkilöistä pitelee säkkiä ja toinen suppiloa, ja toinen laittaa täytteet sisään. Valmistaja ei erikseen suosittele tyynyn pesua, sillä tyynyn voi helposti puhdistaa miedon pesuliuoksen ja veden avulla.

Fatboy Junior säkkituolia on saatavilla 20 eri värissä.

 • Fatboy Junior säkkituoli on helppo pitää puhtaana
 • Fatboy Junior säkkituoli on turvallinen lapsen käytössä niin sisällä kuin ulkona

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun