Designkaupat.fi
Hee nojatuoli, musta, Hay
Hay

Hee nojatuoli, musta, Hay

Hee nojatuoli, rust, Hay Hee nojatuoli, musta, Hay Hee nojatuoli, fall green, Hay Hee nojatuoli, valkoinen, Hay Hee nojatuoli, asphalt grey, Hay Hee Lounge -tuoli, Hay
245,00€
(0)
Hee nojatuoli, musta, Hay Hayn Hee-nojatuoli on rento vaihtoehto istuimeksi. Vuonna 2002 perustettu tanskalainen Hay on kuin kuka tahansa 16-vuotias: rohkea, kekseliäs ja mutkaton. Hay on design-yritys, joka painottaa tuotteissaan laatua sekä muotoilua, joka palvelee arjessa. Herkkä mutta vankka nojatuoli Hayn Hee-nojatuoli saattaa olla kaikkien aikojen käytännöllisin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  245,00€
 • Toimitus
  1-3 päivää
  5,9 - 6,9 €
  Ilmainen nouto Stockmann tavaratalosta
  245,00€
from €245 to €245 2
245 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
245 Stockmann sisustus hinta tuotteelle
Hee nojatuoli, musta, Hay hinnan kehitys

Hee nojatuoli, musta, Hay

Hayn Hee-nojatuoli on rento vaihtoehto istuimeksi. Vuonna 2002 perustettu tanskalainen Hay on kuin kuka tahansa 16-vuotias: rohkea, kekseliäs ja mutkaton. Hay on design-yritys, joka painottaa tuotteissaan laatua sekä muotoilua, joka palvelee arjessa.

Herkkä mutta vankka nojatuoli

Hayn Hee-nojatuoli saattaa olla kaikkien aikojen käytännöllisin versio perinteisestä nojatuolista. Hee-nojatuoli on lokoisa istua ja kätevä käsitellä. Hee on kokonainen Hayn valmistama tuolien sarja, jonka istuimia yhdistää monikäyttöisyys, muotokieli ja se, että ne on valmistettu paksusta metallilangasta. Hee-nojatuoli on sisarusparven matalin ja levein istuin, joten se sopii mainiosti rentoon oleskeluun. Hee-tuolit on suunnitellut Hee Welling, joka halusi luoda ympäristöystävällisen tuolin, joka sopii paikkaan kuin paikkaan. Hee on luonnolle ystävällinen vaihtoehto siksi, että tuoli on tehty kokonaan yhdestä materiaalista, jolloin sen valmistuksessa ei ole täytynyt siirrellä eri materiaaleja valmistusyksiköiden välillä. Yhdestä materiaalista valmistettu tuoli on myös näppärä kierrättää. Hee-nojatuoli on valmistettu teräksestä, joka on jauhemaalattu mustaksi. Ennen maalaamista tuoli on galvanoitu.

Hee-nojatuoli on yhtä aikaa leikkisä ja tyylikäs istuin. Tuolissa ei ole turhia krumeluureja, mutta se on itsessään kun yksinkertaisen tyylikäs koru. Ilmavan rakenteensa ansiosta musta tuoli ei tunnu vievän paljon tilaa. Istuin kestää loistavasti säätä, eli sitä voi käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Hee-nojatuoli sopii täydellisesti kesäiselle verannalle tai parvekkeelle, mutta yhtä hyvin myös minimalistisesti sisustettuun olohuoneeseen, makuuhuoneen nurkkaan tai lastenhuoneen vetonaulaksi. Hee-nojatuoli on pinottava, joten useamman istuimen säilyttäminen sujuu kätevästi. Tuolin leveys on 72 senttimetriä, korkeus 67 senttimetriä, syvyys 65 senttimetriä ja istumakorkeus 38 senttimetriä. Hee-nojatuolia on saatavilla myös useissa muissa väreissä.

Hee-nojatuoli sopii myös ulkokäyttöön

 • Hee-nojatuoli on täydellisen kokoinen nojatuoli. Sen leveys on 72 senttimetriä, korkeus 67 senttimetriä ja syvyys 65 senttimetriä.
 • Tuoli on valmistettu galvanoidusta, jauhemaalatusta teräksestä, joten se sopii erinomaisesti myös ulkokäyttöön.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun