Designkaupat.fi
Fluid riippuvalaisin, eri kokoja, Muuto
Muuto

Fluid riippuvalaisin, eri kokoja, Muuto

169,00€

Fluid riippuvalaisimen materiaalina on puhallettu lasi. Fluid riippuvalaisimen mattapintainen lasi tuo huoneeseen näyttävän ja lempeän valon, siksi valaisin sopii täydellisesti tilaan kuin tilaan. Herkkiä vesipisaran muotoja jäljittelevä valaisin on saatavissa kahdessa eri koossa. Fluid riippuvalaisin on näyttävä katseenvangitsija tilaan kuin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa

  Halvin yksikköhinta
  169,00€
  23 cm
  7,35 € / cm
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
  299,00€
  40 cm
  7,48 € / cm
from €169 to €299 2
169 Nordic Nest hinta tuotteelle
299 Nordic Nest hinta tuotteelle

Fluid riippuvalaisimen materiaalina on puhallettu lasi. Fluid riippuvalaisimen mattapintainen lasi tuo huoneeseen näyttävän ja lempeän valon, siksi valaisin sopii täydellisesti tilaan kuin tilaan. Herkkiä vesipisaran muotoja jäljittelevä valaisin on saatavissa kahdessa eri koossa.

Fluid riippuvalaisin on näyttävä katseenvangitsija tilaan kuin tilaan

Fluid-riippuvalaisimen on suunnitellut tunnettu ruotsalainen muotoilutoimisto Claesson Koivisto Rune. Claesson Koivisto Rune on Skandinavian merkittävimpiä arkkitehti- ja muotoilutoimistoja. Korkealaatuisen lasin ansiosta valo leviää tasaisesti koko lasivarjostimeen ja tarjoaa huoneeseen lempeää valoa. Mårten Claesson, Eero Koivisto ja Ola Rune toimivat yrityksen perustajina vuonna 1995. Yritys toimi ensin menestyvänä arkkitehtitoimistona, mutta on viime vuosina työskennelyt tiiviisti huomattavien muotoilu- ja arkkitehtuuriprojektien parissa. Fluid riippuvalaisimen lamppu on valmistettu suupuhalletusta lasista ja valaisinta on saatavilla kahta eri kokoa. Suupuhallus on normaaleista muotoilumenetelmistä vanhin, jossa lasinpuhaltaja ottaa uunista lasimassaa puhalluspillin päähän, jonka jälkeen hän puhaltaa siihen ilmakuplan. Syntyy posti ja kun sitä kasvatetaan tarpeeksi se puhalletaan tavallisesti valurauta-, puu- tai grafiittimuottia käyttäen haluttuun muotoon. Suupuhallettu lasi on aina kevyttä ja ohutta.

Onnistunut valaisimen valinta on tärkeä osa kauniin kodin sisustusta. Valaisinta valitessa on hyvä ottaa huomioon minkälaiseen tilaan valaisin tulee ja mitä värejä huonekaluissa tai esimerkiksi matossa on eniten. Valaistus on erittäin onnistunut silloin, kun kaikenlaisiin tilanteisiin on käytössä omiin valaistustarpeisiin sopiva valo ja valon lähde. Tarkkaan siivoukseen tarvitaan hyvä yleisvalo ja rentoutumiseen pehmeä tunnelmavalo sekä askarteluun optimoitu kohdevalo. Nykyään jokaisen on mukava päättää, minkälaisia valaistusratkaisuja kotiinsa haluaa. Minkälaista valotehoa halua ja kuinka monta valaisinta aikoo hankkia. Valaistus luo tunnelmaa, turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen kotiin. Fluid riippuvalaisinta löytyy opaalina ja valkoisena.

Fluid riippuvalaisimella luot helposti näyttävyyttä korkeaan tilaan

 • Fluid riippuvalaisimen huurrettu valkoinen mattalasipinta ja pehmeän pyöreä muotoilu tekevät valaisimesta elegantin sisustuselementin
 • Fluid riippuvalaisinta on saatavilla kahta eri kokoa, joita voi yhdistellä näyttävästi keskenään

 • Verkkokauppa: Nordic Nest
 • Toimitusaika: 1-5 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
Siirry alkuun