Designkaupat.fi
Work valaisin, kulta, Design House Stockholm
Design House Stockholm

Work valaisin, kulta, Design House Stockholm

Work Lamp limited musta, Design House Stockholm Work lamp, hopea, Design House Stockholm Work Valaisin Valkoinen, Design House Stockholm Work valaisin, kulta, Design House Stockholm Work Valaisin Harmaa, Design House Stockholm
136,00€
30% alennusta 195,00€
(0)
Design House Stockholmin Work-valaisimen idea on tietysti peräisin klassisesta pajavalosta, autotalleista ja työhuoneilta. Se on ollut ja on edelleen käytännöllinen valonlähde, joka likaisessa ja rähjäisessä ympäristössä on aina käden ulottuvilla. Sähköpistokkeella varustettu lamppu voi roikkua katosta, lojua lattialla tai työpöydällä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  136,00€
 • Toimitus
  4-9 päivää
  9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
  136,00€
 • Toimitus
  3-6 päivää
  5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
  174,00€
 • Toimitus
  1-5 päivää
  5 - 25 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin
  202,00€
from €136 to €202 4
136 Rum21 Design hinta tuotteelle
136 Royal Design hinta tuotteelle
174 Rum21 Design hinta tuotteelle
202 Nordic Nest hinta tuotteelle

Design House Stockholmin Work-valaisimen idea on tietysti peräisin klassisesta pajavalosta, autotalleista ja työhuoneilta. Se on ollut ja on edelleen käytännöllinen valonlähde, joka likaisessa ja rähjäisessä ympäristössä on aina käden ulottuvilla. Sähköpistokkeella varustettu lamppu voi roikkua katosta, lojua lattialla tai työpöydällä - ja niin sen modattu kultainen jälkeläinenkin voi, vaikka siinä on jo hivenen luksuksen näköä ja makua.

 

Work-valaisin on erittäin monipuolinen valaisin, joka todella sopii mihin tahansa käyttötarkoitukseen, missä nyt valonlähdettä tarvitaan. Sen voi sijoittaa katosta korkealle tai matalalle, pöydälle, lattialle, lukuvaloksi, yövaloksi, keittiön työpöydän päälle, vessan valaisimeksi, kylpyhuoneeseen, työpisteeseen tai ihan vain siirreltäväksi jokapaikan höyläksi, mitä se tietysti alun perin olikin.

 

Work-valaisimen on suunnitellut Design House Stockholmille From Us With Love. Sitä valmistetaan kultaisena, kuparisena ja kromisena, joten siinä todella on enemmän kuin vain ripaus luksusta. Luksus näkyy myös hinnassa, sillä vastaavantyyppisiä jalostettuja työmaavalaisimia saa designkaupoista pienellä osalla Work-valaisimen hinnasta.

 

Valaisinpakkaukseen kuuluu kehikko ja johto, valonlähde ei tule mukaan. Valaisin on varustettu seinäpistokkeella. Valaisimen halkaisija on 147 mm.


 • Verkkokauppa: Rum21 Design
 • Toimitusaika: 3-6 päivää
 • Toimituskulut: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun