Designkaupat.fi
String works, vetolaatikko
String

String works, vetolaatikko

103,00€
(0)
String works, vetolaatikko String Works -vetolaatikossa pidät pikkutavarat järjestyksessä. Ruotsalainen String Furniture on maailmankuulu kodinkalusteisiin erikoistunut yritys. Huippusuosittu String System -hyllyjärjestelmä on pian jo 70 vuotta vanha keksintö. Stringin vetolaatikossa säilytät työpisteen tärkeät pikkutavarat Yksinkertainen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  1-2 päivää
  4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
  103,00€
from €103 to €103 1
103 Finnish Design Shop hinta tuotteelle
String works, vetolaatikko hinnan kehitys

String works, vetolaatikko

String Works -vetolaatikossa pidät pikkutavarat järjestyksessä. Ruotsalainen String Furniture on maailmankuulu kodinkalusteisiin erikoistunut yritys. Huippusuosittu String System -hyllyjärjestelmä on pian jo 70 vuotta vanha keksintö.

Stringin vetolaatikossa säilytät työpisteen tärkeät pikkutavarat

Yksinkertainen ja kätevä String Works -vetolaatikko on kuin suunniteltu sinulle, jos olet laittamassa kotisi työhuoneen tai toimistosi sisustusta uusiksi, ja kaipaat säilytystilaa myös pienille tavaroille. Vetolaatikko on oiva hankinta myös siinä tapauksessa, että kodistasi löytyy jo valmiiksi String Works -sarjan tai String System -sarjan tuotteita. String Works on yksi String Furnituren valmistamista kodinkalusteiden sarjoista. String Works -sarja koostuu toimistoon tai kodin työtilaan suunnitelluista kalusteita. Kalusteita voi yhdistellä haluamallaan tavalla kokonaisuudeksi, jota voi muunnella uusien tarpeiden mukaan. Sarjaan kuuluu esimerkiksi eri kokoisia työ- ja kokouspöytiä sekä säilytyskalusteita. Sarjan pientuotteita ovat muun muassa erilaiset vetolaatikot. Vetolaatikon voi kiinnittää String Works -sarjan pöytien tason alapuolelle. Sarjan tuotteet ovat yhteensopivia myös klassisen String System -sarjan seinäpaneelien, hyllyjen ja kaappien kanssa, joten vetolaatikon käyttömahdollisuudet ovat hyvin moninaiset.

String Works -vetolaatikko on valmistettu valkoisesta ABS-muovista. Muovi on kestävää, ja se on helppo pitää puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Vetolaatikon leveys on 58 senttimetriä. Laatikossa on kaksi isoa osastoa, joihin mahtuvat kätevästi työpöydällä tarvittavat tärkeät paperit ja pienet toimistotarvikkeet. Jos yhdistät vetolaatikon String-tuotteeseen, jota käytät esimerkiksi makuuhuoneen pukeutumispöytänä tai ompelupöytänä, laatikosto pitää järjestyksessä meikkisiveltimet tai lankarullat. String Works -sarja on arkkitehti Anna von Schewenin ja muotoilija Björn Dahlströmin suunnittelema. Sarja on noussut sisustajien suosikiksi, joka todistaa, että perinteinen toimistotilakin voi olla tyylikäs, ja toimivat toimistokalusteet voivat olla myös ilo silmälle.

Monikäyttöinen ja kestävä vetolaatikko

 • Vetolaatikon voi yhdistää String Works -sarjan tai String System -sarjan tuotteisiin.
 • Laatikko on valmistettu kestävästä ABS-muovista.

 • Verkkokauppa: Finnish Design Shop
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 - 10 €
  Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksissa
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu, Paypal, Postiennakko
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun