Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Eva Solo
Hay
Holmegaard
Iittala
Kosta Boda
Orrefors
Rosendahl
Sagaform
Spiegelau
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Olutlasit

26 tuotetta 4 kaupasta

Suomalaisille maistuu olut

Suomalaiset ovat varsinaisia oluen ystäviä. Viikonloppuisin etenkin halutaan istua katsomaan televisiota ja nauttimaan samalla olutta. Miten hyvin siinä rentoutuukaan niin mieli kuin ruumiskin. Olutlaseja on onkin lukuisia erilaisia. Olutlasi on yleisnimitys laseista, joista nautitaan oluita. On lukuisia eri olutmerkkejä, joten nämä merkit ovatkin keksineet tehdä omat nimikkolasinsa oluelleen. Yleensä perinteinen olutlasi on kuitenkin lasia. Yleensä ravintoloissa halutaan tarjota oluet niiden omista merkkilaseista, jolloin olutlasi myös mainostaa olutta. 

Eri oluet vaativat omanlaisen lasinsa

Suomalaisittain yleisimpiä olutlaseja lienee perinteinen "tuoppi" . Tuoppi on perusoluiden nauttimiseen tarkoitettu lasi, jossa pohja on hieman yläosaa kapeampi. Nykyään yhä modernimmat designsuunnittelijat luovat toinen toistaan elegantimpia tuoppilaseja. 

Jos haluaa kattaukseen tuoda tyylikkyyttä sekä herkkyyttä, on jalallinen olutlasi varsin hyvä vaihtoehto. Toinen toistaan tyylikkäämpiä olutlaseja lukuisissa designkaupoissa on mahdotonta ohittaa. On upeaa juhlan tuntua tuovia olutlaseja, on kiiltävällä lasilla sekä koristeellisella hiotulla pinnalla olevia. 

Iittala on puolestaan tuonut markkinoilleen modernin ja tyylikkään olutlasin. Nimittäin olutlasin, jossa paksu lasinen pohja ja lasi hiukan levenee suuta kohden. Jos haluat moderniin kattaukseen vesilasia muistuttavan klassisen olutlasin, tämä on varsin huikea vaihtoehto, suomalaista designia parhaimmillaan. Olutlasi kannattaakin hankkia sen tyylin mukaan, mitä juomakin on. Oikeanlainen juomalasi korostaa oluen parhaita puolia ja aromeja sekä tietysti oluen omaa väriä ja kauneutta.

Osta omat olutlasisi netistä

Näiden lisäksi on olemassa perinteisiä kahvallisia olutlaseja, tutummin kolpakkoja. Ne ovat paksusta lasista valmistettuja lasimukeja, joissa on iso kahva. Niistä on helppo hörppiä oluttaan. Kuohuviinit puolestaan nautitaan korkeista, jalallisista hiukat ylöspäin kaventuvista laseista. Oikein juhlallisissa ja kapeissa laseissa kuovuviinit pääset oikeuksiinsa. Etsi netistä omat suosikkisi ja tilaa ne omaan kattaukseesi lisäämään juhlallisuutta tai piristämään koti-iltaasi. 

Siirry alkuun