Designkaupat netissä

Pienikin voi olla näyttävää

Ihmisillä on usein tarvetta laittaa kotiinsa kauniita pieniä ja näyttäviä yksityiskohtia. Niillä saadaan avaraan ja tyhjäänkin huoneeseen katseenvangitsijoita ja uutta ilmettä. Nupit voi laittaa niin lipastoihin, laatikostoihin ja kaappeihin tai vaikka seinälle. Pelkästään nupeilla on helppo muuttaa huonekalun ilmettä. Tänä päivänä onkin saatavilla valtavat määrät erilaisia nuppeja ja valinnanvaraa löytyy.

Nuppeja on olemassa niin puisia, lasisia, rautaisia kuin teräksisiäkin ja muovisia. Nupit ovat tällä hetkellä muodissa ihan seinä ripustiminakin. Niitä ripustetaan seinälle vaikka pyyhekoukuiksi tai lastenhuoneeseen repuille ja vaatteille. Nupit ovat tosi näyttäviä myös sellaisenaan. Netistä onkin erityisen kätevää tilata näitä nuppeja haluamaansa tarkoitukseen.

Upeita nuppeja

Useat designkaupat myyvät toinen toistaan upeampia nuppeja. Room21.fi myy esimerkiksi upeita käsinpuhallettuja lasisia nuppeja. Nämä Bubble ripustimet näyttävät aivan saippuakuplilta ja ovat todellakin omaperäisiä erilaisissa väreissään. Toinen suosittu nuppi on Knobs seinäkoukku Menu merkiltä. Tämä nupin voisi kuvitella kotiin kuin kotiin, sillä se on kaunis yksinkertaisesti muotoiltu musta tai kultainen. Se on helposti tilattavissa netistä ja juurikin Room21.fi:stä.

On myös olemassa erilaisia kauniita kansinuppeja. Sellaisia myy esimerkiksi Royaldesign.fi. Staub merkiltä löytyy upeita Eläin nuppeja kattiloiden ja patojen kansiin. Niillä on ihana saada erilaista vaikutelmaa ja tyylikkyyttä myös keittiöön. Erilaiset nupit ja ripustimet on järkevää tilata netistä niinkuin muutkin huonekalut, sillä valikoima on vertaansa vailla.

Siirry alkuun