Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse maton koko
X
140 x 200 cm
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Nukkamatot

30 tuotetta 1 kaupasta

Ikisuositut nukkamatot

Nukkamatto on kodin kestosuosikki, joka pehmeänä ja muhkeana tuo kotiin nopeasti lämpöä ja kodikkuutta. Nukkamatot jaetaan kudottuihin ja tuftattuihin, jotka eroavat toisistaan valmistustavan vuoksi. Kudotussa matossa nukka on kudottu tai solmittu mattoon, mutta tuftatussa se on ammuttu valmiiseen pohjaan. 

Nukkamatot eivät sovi allergiaperheisiin, sillä ne keräävät helposti pölyä. Luonnollisesti niitä ei myöskään suositella lemmikkiperheisiin. Nukkamatto vaatii säännöllistä imurointia pysyäkseen puhtaana. Lyhyempinukkainen matto on helppohoitoisempi. Kun nukkamaton on vasta ostanut, se irtoaa aluksi jonkin verran, mutta nukan irtoaminen yleensä loppuu melko pian. Nukkamattoa ei kannata pestä itse, vaan se viedään pesulaan.

Hauskat nukkamatot netistä

Netissä on upeat valikoimat erilaisia nukkamattoja. Etenkin ruotsalaiset valmistajat ovat kunnostautuneet tyylikkäiden nukkamattojen valmistamisessa. Esimerkiksi Etolin valmistama Dala-matto on hauska tapaus, joka on saanut vaikutteita perinteisestä ruotsalaisesta taalainmaanhevosesta. Se sopii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneen piristeeksi. Mustavalkoista moderniutta kotiin taas saadaan Kvarter-matolla, joka on saanut vaikutteita Tukholmasta. Tukholma on inspiroinut myös City-sarjan maton suunnittelijoita. Tutustu rauhassa valikoimiin netissä ja valitse suosikkisi!

Siirry alkuun