Amir-ryijymatto 200 x 300 cm, Ellos
799,00€
Marrakesh-matto, ø 200 cm, Ellos
159,00€
Tanger-ryijymatto, 200 x 290 cm, Ellos
209,00€
Oona matto minttu, Normann Copenhagen
250,00€
Oona matto harmaa, Normann Copenhagen
250,00€
Oona matto ruusu, Normann Copenhagen
250,00€
Valitse kategoria
Valitse maton koko
X
140 x 200 cm
Ø 140 cm
Valitse tuotemerkki
X
Design House Stockholm
ETOL Design
Normann Copenhagen
Ellos
Luckyboysunday
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Scandinavian Design Center
Poista kaikki suodattimet

Nukkamatot

35 tuotetta 2 kaupasta

Ikisuositut nukkamatot

Nukkamatto on kodin kestosuosikki, joka pehmeänä ja muhkeana tuo kotiin nopeasti lämpöä ja kodikkuutta. Nukkamatot jaetaan kudottuihin ja tuftattuihin, jotka eroavat toisistaan valmistustavan vuoksi. Kudotussa matossa nukka on kudottu tai solmittu mattoon, mutta tuftatussa se on ammuttu valmiiseen pohjaan. 

Nukkamatot eivät sovi allergiaperheisiin, sillä ne keräävät helposti pölyä. Luonnollisesti niitä ei myöskään suositella lemmikkiperheisiin. Nukkamatto vaatii säännöllistä imurointia pysyäkseen puhtaana. Lyhyempinukkainen matto on helppohoitoisempi. Kun nukkamaton on vasta ostanut, se irtoaa aluksi jonkin verran, mutta nukan irtoaminen yleensä loppuu melko pian. Nukkamattoa ei kannata pestä itse, vaan se viedään pesulaan.

Hauskat nukkamatot netistä

Netissä on upeat valikoimat erilaisia nukkamattoja. Etenkin ruotsalaiset valmistajat ovat kunnostautuneet tyylikkäiden nukkamattojen valmistamisessa. Esimerkiksi Etolin valmistama Dala-matto on hauska tapaus, joka on saanut vaikutteita perinteisestä ruotsalaisesta taalainmaanhevosesta. Se sopii hyvin esimerkiksi kylpyhuoneen piristeeksi. Mustavalkoista moderniutta kotiin taas saadaan Kvarter-matolla, joka on saanut vaikutteita Tukholmasta. Tukholma on inspiroinut myös City-sarjan maton suunnittelijoita. Tutustu rauhassa valikoimiin netissä ja valitse suosikkisi!

Siirry alkuun