Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
Bloomingville
By Lassen
Cane-Line
Fatboy
Ferm Living
Gubi
Harri Koskinen Works
Hay
Hem
Hillerstorp
Inno
Massproductions
Menu
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Petite Friture
Swedese
Vitra
Woodnotes
Adea
Colmar
Elisabeth
Ellos
Interface
Knoll
Kong
Molton
Montana
Originals
Stolab
Vogue
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Nojatuolit

1158 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Design nojatuoli netistä

Nojatuolit kuuluvat kaikkiin koteihin. Niihin on mukava istahtaa lukemaan kirjaa, katsomaan televisiota tai vain lepäämään. Nojatuolit antavat näköä koko huoneeseen, ja esimerkiksi olohuoneeseen saa luotua tunnelmaa upeiden design nojatuolien avulla. Kauniisti muotoillussa tuolissa ei ole vain mukava istua, vaan se myös kerää kehuja. Panostamalla upeisiin nojatuoleihin voit olla varma, että et tule pettymään.

Valitse itsellesi sopivimmat nojatuolit

Nojatuoleja on saatavilla mitä erikoisemmissa muodoissa ja upeimmissa väreissä. Haluaisitko istahtaa pesämäiseen Adeltan pallotuoliin, klassiseen Woodnotesin K-tuoliin vai levätä Artekin karusellituolissa? Omaan kotiin sopivat nojatuolit löytää parhaiten, kun miettii ensin omia ja oman perheen mieltymyksiä. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon nojatuolin materiaali. Lapsiperheessä on tärkeää, että nojatuolin saa tarvittaessa puhdistettua helposti. Erilaiset materiaalit myös huokuvat erilaista tunnelmaa, joten materiaalit ovat tärkeässä roolissa tuolia valitessa. Jos oikean tuolin löytäminen tuntuu hankalalta, voi tuotteet lajitella omien mieltymysten mukaan. Halutessasi saat esiin vain tietyn merkkiset tai väriset tuotteet. Väriä ja mallia valitessa kannattaa huomioida vielä huoneen sisustus, jotta tuoli istuu sinne täydellisesti.

  • Ota huomioon omat mieltymykset
  • Tarkista nojatuolin materiaali
  • Lajittele tuotteet sopiviin

Tilaa nojatuolit helposti verkkokaupasta

Nojatuolit omaan kotiin kannattaa ehdottomasti tilata niitä myyvästä verkkokaupasta. Näin säästyt kauppojen kiertelyltä, sillä voit tutustua useamman eri kaupan tarjontaan yhdellä vilkaisulla. Myös tarjousten hyödyntäminen käy helposti, sillä näet kaikki saatavilla olevat tarjoukset heti tuotelistauksessa. Useimmat tuolit saa tilattua ilman ylimääräisiä postimaksuja. Jos haluat tuotteen suoraan kotiovellesi, voit halutessasi maksaa myös kotiinkuljetuksesta. Tilauksen lopullinen summa kannattaa aina tarkistaa kassalta ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa. Sinun kannattaa myös tutustua jälleenmyyjän toimitusehtoihin ja selvittää kaikki tärkeimmät tiedot, kuten tilauksen toimitusaika ja palautusehdot.

Siirry alkuun