Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Adelta
Artek
Bloomingville
Brafab
Broste
Bruno Mathsson
By Lassen
Cane-Line
Decotique
Department
Design House Stockholm
Dixie
Dux
Fatboy
Ferm Living
Fermob
Fiam
Fritz Hansen
Furninova
Geneva
Gubi
Hay
Hillerstorp
House Doctor
Inno
Ire
Kartell
Lafuma
Lammhults
Leather Master Scandinavia
Massproductions
Menu
Moooi
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Röshults
SKANDILOCK
Seletti
Sika Design
Skagerak
Swedese
VERPAN
Vitra
Woodnotes
Adea
Bombay
Cuero
Elisabeth
Ellos
Hakola
Innovation
Interface
Knoll
Mater
Montana
Originals
Sand
Tradition
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Zocohome
Poista kaikki suodattimet

Nojatuolit & sohvat

1733 tuotetta 9 kaupasta
< Edellinen

Nojatuoli vai sohva?

Nojatuoli lienee yksi ihanimpia paikkoja pitkän päivän puurtaneelle työntekijälle. Kotiin saavuttua on ihana nostaa jalat rahin päälle ja nautiskella nojatuolilla tai sohvalla makoillen ansaitusta levosta. Nojatuolilta ja sohvalta tulee usein seurattua niitä lempisarjoja televisiosta tai netistä. On valtavan hyvä, jos jaksaa panostaa nojatuoliin ja sohvaan, sillä niissä tulee vietettyä usein aikaa.

Kauniit design nojatuolit ja sohvat on helppoa tilata netistä sieltä kotisohvalta. Säästää aikaa ja vaivaa, kun ei lähde kiertelemään tuntikausiksi kaupungille erilaisiin huonekaluliikkeisiin. Netistä tilatessa ne saa kotiovelle saakka kannettuna. Sohvaa ja nojatuolia ostaessa on hyvä miettiä kumpaa tarvitsee vai tarvitseeko molempia. Toiset tykkäävät istua vain nojatuoleissa ja hommaavat niitä kotiinsa, toiset puolestaan sohvia. Sohvalle mahtuu useampi ihminen istumaan, kun taas nojatuoleihin useimmiten yksi.

Sohvan ominaisuudet

Sohvaa ostaessa on tärkeää huomioida millaisen sohvan haluaa niin malliltaan, tyyliltään, väriltään kuin materiaaliltaan. Sohvan ostossa sanelee myös usein se, onko perheessä lapsia. Sohvan käyttötarkoitusta on myös hyvä miettiä ennen ostamista. Onko sohva olohuoneessa vai vierashuoneessa satunnaisessa käytössä? Istutaanko sohvalla vai onko se lähinnä löhöilyä varten. 

Nahka on materiaaliltaan sellainen, että sitä voi suositella lapsiperheeseenkin, sillä se on kestävää ja helppo pitää puhtaana. Olipa kyse sitten nojatuolista tai sohvasta. Yksi suosituimpia nahkaisia nojatuoleja on Room21.fi:n myymä OX DENMARQ merkiltä KS nojatuoli, joka on vahvaa nahkaa ja muotoiltu ikäänkuin lepakkotuolin malliin. Toinen hyvä vaihtoehto lapsiperheeseen on irrotettava ja pestävä kangaspäällinen. 

Ostaessa on hyvä ottaa myös huomioon minkä kokoinen sohvan tai nojatuolin tulee olla. Huonekaluja netistä tilatessa löytääkin usein huonekalujen mitat, mikä helpottaa huonekalun ostamista. Finnishdesignshop.fi myy myös hyvin erilaisia designsohvia ja nojatuoleja. 

 

Siirry alkuun