Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Artek
Bloomingville
Boel & Jan
By Lassen
Cane-Line
Fatboy
Ferm Living
Gubi
Harri Koskinen Works
Hay
Hem
Hillerstorp
Inno
Lundia
Massproductions
Menu
Moooi
Muuto
Nordic
Normann Copenhagen
OX Denmarq
Petite Friture
Swedese
Vitra
Woodnotes
Adea
Colmar
Elisabeth
Ellos
Interface
Knoll
Kong
Mogihome
Molton
Montana
Originals
Sand
Stolab
Vogue
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Nojatuolit & sohvat

2073 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Nojatuoli vai sohva?

Nojatuoli lienee yksi ihanimpia paikkoja pitkän päivän puurtaneelle työntekijälle. Kotiin saavuttua on ihana nostaa jalat rahin päälle ja nautiskella nojatuolilla tai sohvalla makoillen ansaitusta levosta. Nojatuolilta ja sohvalta tulee usein seurattua niitä lempisarjoja televisiosta tai netistä. On valtavan hyvä, jos jaksaa panostaa nojatuoliin ja sohvaan, sillä niissä tulee vietettyä usein aikaa.

Kauniit design nojatuolit ja sohvat on helppoa tilata netistä sieltä kotisohvalta. Säästää aikaa ja vaivaa, kun ei lähde kiertelemään tuntikausiksi kaupungille erilaisiin huonekaluliikkeisiin. Netistä tilatessa ne saa kotiovelle saakka kannettuna. Sohvaa ja nojatuolia ostaessa on hyvä miettiä kumpaa tarvitsee vai tarvitseeko molempia. Toiset tykkäävät istua vain nojatuoleissa ja hommaavat niitä kotiinsa, toiset puolestaan sohvia. Sohvalle mahtuu useampi ihminen istumaan, kun taas nojatuoleihin useimmiten yksi.

Sohvan ominaisuudet

Sohvaa ostaessa on tärkeää huomioida millaisen sohvan haluaa niin malliltaan, tyyliltään, väriltään kuin materiaaliltaan. Sohvan ostossa sanelee myös usein se, onko perheessä lapsia. Sohvan käyttötarkoitusta on myös hyvä miettiä ennen ostamista. Onko sohva olohuoneessa vai vierashuoneessa satunnaisessa käytössä? Istutaanko sohvalla vai onko se lähinnä löhöilyä varten. 

Nahka on materiaaliltaan sellainen, että sitä voi suositella lapsiperheeseenkin, sillä se on kestävää ja helppo pitää puhtaana. Olipa kyse sitten nojatuolista tai sohvasta. Yksi suosituimpia nahkaisia nojatuoleja on Room21.fi:n myymä OX DENMARQ merkiltä KS nojatuoli, joka on vahvaa nahkaa ja muotoiltu ikäänkuin lepakkotuolin malliin. Toinen hyvä vaihtoehto lapsiperheeseen on irrotettava ja pestävä kangaspäällinen. 

Ostaessa on hyvä ottaa myös huomioon minkä kokoinen sohvan tai nojatuolin tulee olla. Huonekaluja netistä tilatessa löytääkin usein huonekalujen mitat, mikä helpottaa huonekalun ostamista. Finnishdesignshop.fi myy myös hyvin erilaisia designsohvia ja nojatuoleja. 

 

Siirry alkuun