Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
&Tradition
Adelta
Artek
BENT HANSEN
Blomus
Bloomingville
Bruno Mathsson
By Lassen
Cane-Line
DEPARTMENT
DESIGNERS EYE
Daum
Decotique
Design House Stockholm
Design Letters
Dux
Fatboy
Ferm Living
Geneva
Gubi
Hay
Hem
House Doctor
Inno
Ire
Kartell
Källemo
Lammhults
Leather Master Scandinavia
Marimekko
Menu
Moooi
Muuto
Normann Copenhagen
OX Denmarq
SKANDILOCK
Sagaform
Select21
Shepherd
Skagerak
Staub
Swedese
Vitra
WMF
Wedgwood
Woodnotes
Wüsthof
Zwilling
Adea
Calligaris
Edblad
Innovation
Interface
Originals
Sikadesign
Skargaarden
Varax
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Nojatuolit & sohvat

1009 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Nojatuoli vai sohva?

Nojatuoli lienee yksi ihanimpia paikkoja pitkän päivän puurtaneelle työntekijälle. Kotiin saavuttua on ihana nostaa jalat rahin päälle ja nautiskella nojatuolilla tai sohvalla makoillen ansaitusta levosta. Nojatuolilta ja sohvalta tulee usein seurattua niitä lempisarjoja televisiosta tai netistä. On valtavan hyvä, jos jaksaa panostaa nojatuoliin ja sohvaan, sillä niissä tulee vietettyä usein aikaa.

Kauniit design nojatuolit ja sohvat on helppoa tilata netistä sieltä kotisohvalta. Säästää aikaa ja vaivaa, kun ei lähde kiertelemään tuntikausiksi kaupungille erilaisiin huonekaluliikkeisiin. Netistä tilatessa ne saa kotiovelle saakka kannettuna. Sohvaa ja nojatuolia ostaessa on hyvä miettiä kumpaa tarvitsee vai tarvitseeko molempia. Toiset tykkäävät istua vain nojatuoleissa ja hommaavat niitä kotiinsa, toiset puolestaan sohvia. Sohvalle mahtuu useampi ihminen istumaan, kun taas nojatuoleihin useimmiten yksi.

Sohvan ominaisuudet

Sohvaa ostaessa on tärkeää huomioida millaisen sohvan haluaa niin malliltaan, tyyliltään, väriltään kuin materiaaliltaan. Sohvan ostossa sanelee myös usein se, onko perheessä lapsia. Sohvan käyttötarkoitusta on myös hyvä miettiä ennen ostamista. Onko sohva olohuoneessa vai vierashuoneessa satunnaisessa käytössä? Istutaanko sohvalla vai onko se lähinnä löhöilyä varten. 

Nahka on materiaaliltaan sellainen, että sitä voi suositella lapsiperheeseenkin, sillä se on kestävää ja helppo pitää puhtaana. Olipa kyse sitten nojatuolista tai sohvasta. Yksi suosituimpia nahkaisia nojatuoleja on Room21.fi:n myymä OX DENMARQ merkiltä KS nojatuoli, joka on vahvaa nahkaa ja muotoiltu ikäänkuin lepakkotuolin malliin. Toinen hyvä vaihtoehto lapsiperheeseen on irrotettava ja pestävä kangaspäällinen. 

Ostaessa on hyvä ottaa myös huomioon minkä kokoinen sohvan tai nojatuolin tulee olla. Huonekaluja netistä tilatessa löytääkin usein huonekalujen mitat, mikä helpottaa huonekalun ostamista. Finnishdesignshop.fi myy myös hyvin erilaisia designsohvia ja nojatuoleja. 

 

Siirry alkuun